Jeste li već isprobali hidrirajući serum BIOLOGY HYALU SERUM 3U1?

 

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem. Ovaj certificirani organski proizvod sadrži čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla. Idealan je za osobe koje nemaju vremena za dugu jutarnju rutinu jer tekstura svježeg gela pri nanošenju, nije ljepljiva i brzo se upija. Kožu hidrira u samo 1 minuti*, koža je jedrija i sjajnija te poprima svjež i zdrav izgled.

A-DERMA BIOLOGY HYALU serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Formula je ispitana na koži sklonoj alergiji. Može se primijeniti na područje oko očiju. Bez parfema, esencijalnih ulja i kontroverznih sastojakaPrimjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na lice, vrat i područje oko očiju. Ovaj proizvod kao i većina A-Derma proizvoda nosi oznaku A - GREEN IMPACT INDEXA (indeks zelenog utjecaja) što znači da je eko-društveno dizajniran, odnosno da se njegovom proizvodnjom poštuje okoliš i društvo u cjelini. Od samog dolaska na tržište do danas, ovaj proizvod dio je svakodnevne rutine poznate Riječanke Zare Hrvatin koja u svojoj njezi redovito koristi Biology liniju.

Unutar Biology linije možete pronaći ukupno 9 proizvoda. Proizvodi za čišćenje/odstranjivanje šminke - micelarna voda, losion za čišćenje šminke i dermatološka pjena za čišćenje. Za hidrirajuću njegu u ponudi postoje dermatološka lagana i bogata hidracijska krema te Biology HYALU serum 3u1. Dok za specifičnu njegu postoje već poznate BIOLOGY AR, BIOLOGY CALM, BIOLOGY NUTRI za posebna dermatološka stanja.

DODATNE POSEBNOSTI CIJELE BIOLOGY LINIJE:

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija ima organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom

svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. Bočica seruma također dolazi u eko dizajniranom pakiranju: sadrži 42% recikliranog stakla i potpuno je reciklabilna.

Preporučena maloprodajna cijena:

A-DERMA HYALU SERUM 3U1: 34,58 EUR

* HI Kinetics, 20 ispitanika, 1 nanošenje

** 2 patenta u prijavi (ekstrakcija i djelovanje djelatne tvari)

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite:

https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/a-derma

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt