Koncertom u Zadru Severina je pomela apsolutno sve druge domaće zvijezde


Na koncert rasprodan nekoliko tjedana unaprijed, publika je došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

Do posljednjeg mjesta ispunjena velika dvorana Krešimira Ćosića dočekala je večeras najveću regionalnu zvijezdu Severinu u Zadru, na koncertu rasprodanom nekoliko tjedana unaprijed. Tjednima se, tako, tražila ''ulaznica više'' ne samo u Zadru, nego i šire, s obzirom da je publika na koncert došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

severina najveća regionalna zvijezda

''Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da su došli ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske. Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, u sklopu koje ćemo ponovno doći u Zadar, da nadoknadim svima koji su večeras htjeli biti s nama, a nisu uspjeli.'' – izjavila je Severina.

severina najveća regionalna zvijezda

Severina se pred Zadranima pojavila nakon devet godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta u ovom gradu, i to zajedno sa svojim velikim pratećim orkestrom, s kojim je, tijekom dvosatnog koncertnog spektakla izvela skoro trideset svojih najvećih hitova.

severina najveća regionalna zvijezda severina najveća regionalna zvijezda severina najveća regionalna zvijezda severina najveća regionalna zvijezda severina najveća regionalna zvijezda severina najveća regionalna zvijezda
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt