Kreativna kampanja „Susjedi“ agencije Futura DDB nagrađena je broncom na IdejaX natjecanju

Susjedi“ kreativna kampanja agencije Futura DDB, za klijenta Studenac, osvojila je broncu na IdejaX natjecanju u Rovinju. Studenac je među vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj s više od 1250 prodavaonica diljem zemlje. Kreativni koncept kampanje prenosi poruku o blizini Studenac trgovina, osjećaju dobrodošlice i ljubaznosti osoblja. Uz to, naglasak je na širini asortimana koji zadovoljava svakodnevne i tjedne potrebe – I sitno i bitno.

Suradnja Futura DDB i Studenca ulazi u treću godinu, kao i komunikacijska platforma pod sloganom „I sitno i bitno“ koji je danas najprepoznatljiviji u industriji.1 Uz navedeno, brončana IdejaX još je jedna potvrda da smo na dobrom putu. Kupci prepoznaju toplinu i humor kreativnog koncepta koji smo im ponudili te u konačnici autentičnost brenda.“ Izjavila je Dragana Josipović, direktorica agencije Futura DDB-a u Zagrebu.

Akteri kampanje javne su osobe koje slikovito prenose željene poruke u skladu sa svojim karakterom, a s kojima se publika može emotivno povezati. U glavnim ulogama su bračni par Ivan i Mare (Mladen Kovačić i Nadia Cvitanović), dok su njihovi intrigantni susjedi Maja Šuput, Goran Bogdan i Marijana Batinić.

Kampanja je nastala pod palicom kreativne direktorice Mihaele Pavlović te tima koji čine: Boris Stojanović, copywriter, Gordana Periškić i Tina Brezovnik, art direktorice, Sandra Muža i Ivan Oberan, dizajneri te Adela Dulan, account direktorica.

1 Advertising Tracker – I sitno i bitno 2.0., Prosinac 2023., Ipsos


Noviji Stariji

Obrazac za kontakt