Pet Centar nastavlja širiti poslovanje otvaranjem nove trgovine u Varaždinu

Pet Centar, popularni lanac trgovina specijaliziranih za njegu kućnih ljubimaca, otvorio je danas u Varaždinu svoju jubilarnu dvadesetu trgovinu u Hrvatskoj. Povodom cjelodnevnog programa otvorenja 500 m2 novog prodajnog prostora u varaždinskom StoreLandu, na adresi Gospodarska 39, okupio se velik broj posjetitelja u pratnji svojih vlasnika koje je dočekao počasni gost, voditelj TV emisije „Kućni ljubimci“, Antun Ponoš.

Program otvaranja trgovine započeo je već u jutarnjim satima, a uz nastupe DJ-a i trenericu pasa, svi posjetitelji dobili su priliku postati modeli za face painting ili, pak, karikaturu s ljubimcem. Pseći gosti također nisu zanemareni, ali samo rijetki su uspjeli uspješno završiti najteži izazov - poligon iskušenja s poslasticama.

Pet Centar je svakog ljubimca počastio darovima, a članove Pet Centar kluba nagradio s 20 % popusta na cijelu kupnju, dok je svaki račun u iznosu većem od 30 eura bio nagrađen vrijednim proizvodima na Kolu sreće

Već više od 25 godina Pet Centar je prvi izbor svih vlasnika kućnih ljubimaca u Hrvatskoj, a od danas će zasigurno postati omiljeno odredište svih stanovnika Varaždina i okolice. Nova trgovina, opremljena po svim načelima suvremenog koncepta uređenja prostora, dvonožnim i četveronožnim kupcima nudi izuzetno ugodan i opušten doživljaj šopinga. Uz navedeno, u novoj trgovini se nalazi potpuno opskrbljena veterinarska ljekarna s veterinarsko-medicinskim proizvodima, antiparaziticima, veterinarskim dijetama i drugim proizvodima, namijenjenim svakom kućnom ljubimcu.

Direktorica Pet centra Hrvatska, Neda Vuk Salaba naglašava važnost otvaranja trgovine u Varaždinu te uz puno optimizma napominje:

Stanovnici Varaždina i okolice zaslužili su dobiti mjesto na kojemu mogu pronaći sve za svoje najmilije ljubimce. Povećanje broja lokacija je uvijek u našem dugoročnom planu, stoga je lijepo vidjeti kako sada pokrivamo još jedan važan dio Hrvatske. Drago mi je pratiti rast poslovanja Pet centra i svjedočiti brojnim uspjesima Pet Network Internationala. Dat ćemo sve od sebe kako bi naši kupci i njihovi ljubimci bili sretni i zadovoljni, jer je Pet centar oduvijek bio mjesto s najboljim proizvodima i savjetima.“

U trgovini će raditi educirano stručno osoblje, svakodnevno spremno olakšati brigu o kućnim ljubimcima svojim savjetima, a u veterinarskoj ljekarni će uvijek na usluzi biti i doktor veterinarske medicine.

Pet Centar kontinuirano radi na razvoju jednostavne i pristupačne kupnje, nudi svojim kupcima uslugu Preuzimanja u trgovini, kao i mnogobrojne pogodnosti kroz program nagrađivanja vjernosti i Pet Centar aplikaciju.

Više o ponudi Pet centra i novostima saznajte na službenoj web stranici, društvenim mrežama Facebook Pet centar Hrvatska i Instagram Pet centar Hrvatska, kao i na YouTube Pet centar i TikTok Pet centar Hrvatska.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt