Najtanji preklopni pametni telefon HONOR Magic V2: Savršen partner za dinamičnu svakodnevicu!

Korisnici pametnih telefona danas traže uređaj koji može držati korak s njihovom užurbanom dnevnom rutinom. Prije svega, uređaj koji će povećati njihovu produktivnost, podržati njihove potrebe za zabavnim sadržajem bez stalnog spajanja na punjač te uređaj kojeg mogu integrirati u svoj užurbani životni stil. Sve te zahtjeve uspješno može ispuniti HONOR Magic V2, trenutno jedan od natanjih i najlakših preklopnih pametnih telefona, koji se ističe u dva ključna aspekta suvremenog mobilnog korisničkog iskustva: nova tehnologija baterije i njena izdržljlivost te napredne značajke multitaskinga na uređaju.

Funkcionalnost podijeljenog zaslona

HONOR Magic V2, najtanji je preklopni pametni telefon na svijetu te ga karakterizira sofisticirani dizajn s naprednom tehnologijom koju zahtjevni korisnici i očekuju. Kada se rasklopi, obećava neusporedivo bolje iskustvo pretraživanja i kristalno čistu sliku video poziva. Jedna od najčešće spominjanih multitasking značajki među korisnicima HONOR Magic V2 je njegova funkcija podijeljenog zaslona. Korisnici tako mogu istovremeno pokrenuti čak četiri aplikacije, dvije u podijeljenom zaslonu i još dvije manje u manjim plutajućim iskačućim prozorima. Način podijeljenog zaslona pokreće se na vrlo jednostavan i intuitivan način, jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem aplikacija na željenu stranu zaslona, značajno poboljšavajući korisničko iskustvo.

Vrhunski preklopni pametni telefon i za slobodno vrijeme

Strastveni igrači znaju da pametni telefoni, osim ako drugačije nije navedeno, nisu najbolji medij za uživanje u igranju visoko kvalitetnih igara visokog intenziteta. S vrhunskim 120 Hz LTPO zaslonom, HONOR Magic V2 to pobija te osigurava glatke prijelaze, podižući korisničku interakciju. Impresivni omjer zaslona i tijela od 90,4% povećava prikaz kako bi se stvorio poboljšani doživljaj igranja.

Osim toga, suradnja s Gameloftom stravstvenim gamerima omogućuje potpuno novo, vrhunsko iskustvo igranja igrica na velikom zaslonu. Optimizirani Asphalt 9: Legends, koji je od veljače ove godine dostupan svim korisnicima HONOR Magic V2, primjer je interdisciplinarne inovacije i kako su otvorenost i suradnja dviju kompanija doveli do liderske pozicije u području igara na preklopnim pametnim telefonima.

Kontinuitet i prijelazi između aplikacije

Kontinuitet prijelaza između aplikacija još je jedna značajka koja osigurava besprijekorno korisničko iskustvo preklopnog zaslona HONOR Magic V2. Kako korisnici prelaze s naslovnog na glavni zaslon, aplikacija koju su koristili automatski se prilagođava većem zaslonu bez ikakvih smetnji. Sposobnost HONOR Magic V2 da upravlja prijelazima između aplikacija pokazatelj je optimiziranog softvera i moćnog hardvera. Ova fluidnost u prijelazima ključna je za održavanje učinkovitosti tijeka rada, dopuštajući korisnicima mijenjati kontekste bez kašnjenja. Upravljanje RAM-om i procesorska snaga Magic V2 u tome igraju ključnu ulogu, osiguravajući da čak i aplikacije koje zahtijevaju velike resurse mogu raditi istovremeno, bez utjecaja na ukupnu izvedbu uređaja.

Brzina punjenja i kapacitet baterije

Multitasking i produktivnost, najčešći razlozi za intenzivno trošenje baterije, ovom preklopnom pametnom telefonu ne predstavljaju izazov. Trajanje baterije premašilo je sva očekivanja onih koji su uređaj koristili u poslovne svrhe, kao što su pokretanje više aplikacija odjednom i pregledavanje e-maila, a baterija podržava duge sate tijekom streaminga, korištenja društvenih mreža i igranja igrica. Opremljen HONOR-ovom tehnologijom za brzo punjenje, HONOR Magic V2 podržava ži

no punjenje do 66 W1. Uređaju to omogu

uje punjenje od 0 do 50% u samo 15 minuta, odnosno do 100% za manje od sat vremena. Ovu sposobnost brzog punjenja posebno cijene korisnici s užurbanim stilom života, koji svoje kratke pauze koriste za punjenje uređaja i nastavak kretanja kroz dan. Kod HONOR Magic V2 riječ je o višem kapacitetu baterije koji dosad nije postojao u preklopnim pametnim telefonima, koji podržava dužu dnevnu upotrebu, od video streaminga i gaminga do produktivnih zadataka.

HONOR Magic V2, sa svojim ključnim specifikacijama, poput ultratankog profila od 9,9 mm2 kada je preklopljen, težinom od samo 231 grama3, robusnom baterijom od 5000 mAh koja nadopunjuje njegove izvanredne značajke te zaslonom s certifikatom za njegu očiju4, pametni je preklopni telefon bez kompromisa. On ne predstavlja samo korak naprijed u tehnologiji preklopnih telefona, već korak prema budućnosti u kojoj se tehnologija neprimjetno prilagođava životnom stilu korisnika, omogućujući produktivnost, zabavu i komunikaciju bez kompromisa.

Dostupnost

Preklopni pametni telefon HONOR Magic V2 u Hrvatskoj je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera, te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR, a dolazi u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom.

1 Podržana maksimalna snaga ži

anog punjenja iznosi 66 W kada se upotrebljava originalni punja

SuperCharge. Stvarna snaga punjenja inteligentno

e se promijeniti ovisno o razli

itim scenarijima. Uzmite u obzir stvarno iskustvo.

2 Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. „Milimetarska era” specifi

no se odnosi na sklopive telefone debljine manje od jednog centimetra kada su sklopljeni. 9,9 mm odnosi se na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u sklopljenom stanju

3 Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. 231 g odnosi se na težinu crnog (verzija od PU-a) modela, ne ra

unaju

i unutarnji zaštitni film. Stvarni se podaci mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji, proizvodnom postupku i metodi mjerenja. Uzmite u obzir stvarni uređaj.

4 HONOR Magic V2 opremljen je tehnologijom zatamnjenja PWM-om pri 3840 Hz, koja ima certifikat TÜV Rheinland protiv treperenja i doseže bezrizi

nu razinu zatamnjenja. Ispitna norma certifikata TÜV Rheinland protiv treperenja odnosi se na normu IEEE-a (Institut inženjera elektrotehnike i elektronike) Std 1789-2015 za definiciju korelacije između razine rizika treperenja i frekvencije treperenja: kada je frekvencija zatamnjenja viša od 3125 Hz, dostiže se razina opasnosti bez treperenja.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt