Njega i prekrivanje u jednom? Erborian je predstavio Super BB korektor kojeg morate imati!


Njega i prekrivanje u jednom? Erborian je predstavio Super BB korektor kojeg morate imati!


Korektor je proizvod kojeg gotovo svaka žena ima u svojoj torbici. Korektor je dio make-up rutine, no može se koristiti i samostalno. Njegov sastav i učinkovitost osiguravaju prekrivanje, no često se uvlači u pore, dodatno isušuje osjetljivu kožu ispod očiju i uzrokuje iritacije te nepravilnosti. U moru proizvoda, uistinu je teško pronaći onaj koji istovremeno i njeguje i prekriva...


Proljetni bestseller iz Erboriana

Erborian je poznat po proizvodima koji donose razliku, koji su ne samo učinkoviti, nego i sastavom osiguravaju sve što treba koži. Stoga su ovog proljeća oduševili pustivši u prodaju Super BB korektor- jedinstven proizvod koji prekriva podočnjake, ali i hidratizira, smanjuje ih, njeguje kožu, te ima SPF 25

Super BB korektor ima visoko prekrivanje; koncentriran kao serum sadrži 5 % niacinamida i vidljivo smanjuje tamne mrlje i nesavršenosti. Uz niacinamid, sastav mu je obogaćen ekstraktom fermentiranog cvijeta ginsenga i kompleksom bijelog ginsenga što izravno utječe na ujednačavanje i zaglađivanje kože.

Escin svojim stimulativnim djelovanjem na mikrocirkulaciju pomaže smanjiti pojavu podočnjaka. 


Višestruka namjena i učinkovitost

Istraživanje koje je provedeno na ispitanicima pokazalo je da su podočnjaci čak 2x manje vidljivi, a nepravilnosti na koži poput crvenila, mrlja i prištića smanjene za 48 %. Super BB korektor na koži ostaje i do 12 h, a zaštitni faktor od 25 štiti osjetljivu kožu oko očiju. Korektor dolazi u tri nijanse: Clair, Nude i Doré, a odličan je i za konturiranje! Ove tri nijanse zasigurno će odgovarati svakom tenu.

Make-up entuzijasti obožavaju ga u kombinaciji s nekim od Erborianovih hit proizvoda- BB ili CC krema, a može se koristiti samostalno, kako za podočnjake, tako i za cijelo lice. 

Svježina, prirodan finish, usklađen i zdrav ten – sve to može se postići korištenjem proizvoda koji u sebi imaju njegujuće komponente. Super BB korektor jedan je od njih, a možete ga pronaći na Erborian web shopu, u odabranim trgovinama Müller, L'Occitane, Ljekarne Švaljek, Ljepota zdravlja Beautycure i eljekarna24.hr, a novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici. 


Noviji Stariji

Obrazac za kontakt