Redakcija HELLO! magazine Croatia prva je isprobala najnoviji Samsung sat


Nisam osoba koja nosi satove - preferiram narukvice, ali s novim Samsung Watch6 Classic uređajem shvatio sam zašto su svi oduševljeni.

Priznajem da imam problem s modnim detaljima koji se nose na rukama. Osoba sam koja na ruci ima bezbroj narukvica i sam za sebe znam reći da sam kao gatara. Idem toliko daleko da sam sebi kažem da ću, ako stavim još jednu narukvicu na ruku, doseći razinu naziva "gatara starters kit". Eto, sve sam vam slikovito dočarao i sve vam je jasno. Na moju lijevu ruku nedavno je stigao najnoviji Samsung Galaxy Watch6 Classic sat. Kako to inače biva, odmjeravao sam ga, odmjeravao je i on mene iz prikrajka. Toliko nisam navikao nositi sat da sam, u trenutku kad sam ga odlučio staviti na ruku, u uredu pitao kolegu da mi kaže na kojoj ruci se uopće nosi sat. Eto, jasno vam je da ja satove ne nosim. I tako se na mojoj ruci našao Samsung Galaxy Watch6 Classic sat i dok traje treptaj oka povezao se sa mnom do razine da je prepoznao krvnu sliku, odredio težinu, udio masti u tijelu i ostale čudesne informacije koje je slao na (moj) Samsung Galaxy Z Fold5 uređaj. Službeno sam bio povezan sa Samsung svemirom na svim poljima. Veza poput one između majke i djeteta (smijeh). Prvih nekoliko dana sat me upozoravao kada je vrijeme da ustanem i prošetam, razgibam se i mislim o svojem zdravlju. A onda je došao vikend. Vikend je bio pravo vrijeme da sat dokaže i pokaže svu svoju raskoš i moć. Prvo što sam napravio je prilagodio zaslon sata i odabrao ono što mi se činilo najboljim za mene. Iako, da budem potpuno iskren, još uvijek nisam otkrio sve čari ovog pametnog sata zbog kojeg će mi netko prije ili kasnije otkinuti ruku budući da svaki put kad ga vide, ljudima u mom društvu ispadne vilica.

PROČITAJTE: Za sve ljude koji rade u lifestyleu, ovaj pametni uređaj je san snova

Ovaj vikend sat je, kao što sam rekao, imao priliku pokazati svu svoju funkcionalnu raskoš i najbolje ju je pokazao tijekom treninga. U subotu sam otrčao 3 kruga oko Jaruna, u nedjelju 2 i po kruga te sam jedan krug pješačio. Sat je divljao, svaki trenutak dolazila je nova informacija o mom uspjehu i tome što postižem za svoje zdravlje. Sat je doslovno živio tri života. Nakon ovih silnih tjelesnih napora i znojenja, malo me brinulo hoće li remenčići poprimiti miris znoja i hoće li sat biti malo gnjusan, ali to se nije dogodilo. Čak ga nisam odmah brisao vlažnim, dezinfekcijskim maramicama. Taj detalj me posebno oduševio jer znam da sam prijašnjih godina, u rijetkim situacijama kada sam nosio satove, doživio  situacije da se sat tako usmrdi da sam ga samo skinuo s ruke i nikad više vratio. Navečer sam se još više opustio uz sat. Shvatio sam da je, osim što je funkcionalan, idealan modni dodatak te da fantastično pristaje uz svaku kombinaciju za svaku priliku.

PROČITAJTE: Isprobali smo Samsung Galaxy Fold5 i poslali novi broj časopisa u tisak preko njega

Osim toga, ja sam kao pravi učenik, otkrio da sat sam može odgovarati na poruke, javljati se na pozive, da je poput pravog malog mobitela. Znam da će mnogi od vas sada pomisliti da ne otkrivam ništa novo te da je to sve već viđeno, ali ako uzmete u obzir da je riječ o osobi koja zbilja prvi put nosi ovakav sat koji je po funkcijama jednak najboljem mobitelu na tržištu, odnosno o osobi koja sada ima suživot s njime, može vam biti jasna razina oduševljenja kada sve to doživite prvi put i kada svaki dan otkrijete nešto novo. Još nisam istražio sat do kraja, ispred mene je predivan period u kojem će me ovaj pametni sad zasigurno oduševiti još nebrojeno puta. samsung
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt