SkyShowtime i Paramount Advertising International najavljuju ekskluzivno partnerstvo u prodaji oglasa

Predvodnik kad je u pitanju vrijednost za novac, SkyShowtime 23. travnja pokreće novu pretplatu koja uključuje oglase

Paramount će ekskluzivno zastupati SkyShowtime u prodaji oglasa

SkyShowtime i Paramount Advertising International najavili su danas ekskluzivan sporazum prema kojemu će Paramount voditi prodaju oglasa na usluzi SkyShowtime na svim tržištima na kojima je prisutna. Kroz ovo partnerstvo, SkyShowtime i Paramountov odjel za globalnu prodaju oglasa pružit će vodećim svjetskim oglašivačima objedinjeni pristup vrhunskom oglašavanju na više od 20 europskih tržišta.

Nova pretplata na usluzi SkyShowtime, Standardna s oglasima, bit će dostupna od 23. travnja, čime će SkyShowtime postati prva velika streaming usluga koja će istodobno pokrenuti pretplatu s oglasima na svim svojim tržištima.

Pokretanjem Standardne s oglasima, SkyShowtime nudi korisnicima dva sjajna iskustva, s i bez oglašavanja, po dvije odlične cijene. Omogućujući obje pretplate, opcije i fleksibilnost svojim korisnicima, SkyShowtime nastavlja isporučivati fantastičnu zabavu i pritom zadržava vodeće mjesto po pitanju vrijednosti za novac i mogućnosti izbora koje nudi gledateljima.

Standardna s oglasima bit će pretplata s vrhunskim iskustvom i prosječnim trajanjem oglasa od četiri do pet minuta po satu.

Evo što je rekao glavni izvršni direktor usluge SkyShowtime, Monty Sarhan: „Od samog početka, SkyShowtime je posvećen pružanju vrijednosti i sjajne zabave po odličnoj cijeni. Pokretanje naše pretplate s oglasima sljedeći je korak u razvoju naše usluge, u trenutku kad publika traži veću mogućnost izbora i fleksibilnost. Ponosni smo što smo prva streaming usluga koja korisnicima na svim svojim tržištima nudi opciju s oglasima.”

Glavna poslovna direktorica usluge SkyShowtime, Hristina Georgieva, kaže: „Veseli nas partnerstvo s Paramountom u ovoj ekskluzivnoj suradnji, uoči pokretanja naše nove pretplate koja uključuje oglase. Uz to što našim članovima nudimo mogućnost izbora, dodajemo i nov izvor prihoda na svim tržištima na kojima smo prisutni.”

Predsjednik odjela za prodaju oglasa na međunarodnim tržištima Paramounta, Lee Sears, izjavio je: „Naši čvrsti odnosi s nekima od vodećih svjetskih prodavača roba i usluga, nevjerojatna ponuda proizvoda i inovativne tehnologije čine Paramount Advertising savršenim partnerom za SkyShowtime. Povećat ćemo našu vrijednost za naše partnere omogućavajući oglašivačima da kupuju putem globalnih franšiza usluge SkyShowtime, kao i serija i filmova, uz širok vrhunski videoinventar društva Paramount na sveobuhvatan i učinkovit način.”

SkyShowtime – ekskluzivan dom svih pet sezona svjetske hit serije Yellowstone i serija iz njenog svemira 1883 i 1923 – nudi vrhunsku svjetsku zabavu i sve više hvaljenih lokalnih originalnih programa.

Obje pretplate na uslugu SkyShowtime sadrže iste hit-filmove, nove i ekskluzivne serije te lokalne originalne programe po sjajnim cijenama među kojima su: A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S2), Knuckles, Mayor of Kingstown (S3), Mission Impossible: Dead Reckoning, Oppenheimer, Paw Patrol: The Movie, Star Trek: Discovery (S1–5), The Envoys (Los Enviados) (S2), The Family Stallone (S2), The Tattooist of Auschwitz, Trolls Band Together i Veronika.

Nova pretplata Standardna s oglasima uvest će se na svih 20+ tržišta usluge SkyShowtime: u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, na Kosovu, u Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj i Švedskoj.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt