Spoj mode i sporta na prestižnom teniskom turniru

Poznati talijanski brend Replay je treću godinu za redom ponosni sponzor prestižnog teniskog turnira Rolex Monte Carlo Masters. Ovo partnerstvo predstavlja ključni element šire sponzorske strategije brenda, koja obuhvaća suradnju s vodećim imenima u nogometu kao što su FC Bayern, Ajax i PSG te legendarnim ragbi timom All Blacks. Također, Replay dugi niz godina surađuje s poznatim osobama koji su ujedno i ambasadori brenda – Neymar Jr., Marco Verratti, Paulo Dybala, Beauden Barrett i Usain Bolt.

 

 

Ovogodišnje izdanje turnira privuklo je pažnju javnosti zbog međunarodnih zvijezda koje su s priključile događaju, naravno u trendi Replay outfitima. Među njima su bili Oscarom nagrađeni glumac Adrien Brody, supermodel Candice Swanepoel te Maye Musk i DJ i producent Martin Garrix, koji su nedavno bili dio kampanje brenda posvećenoj kultnim trapericama Replay 9zero1.

 

 

Uz njih, na događaju su se istaknuli i međunarodno priznati modeli te ljubitelji brenda Replay; Brooks Nader, Rose Bertram, Beatrice Vendramin, Bianca Brandolini, Rebecca Donaldson, Nico Potur, Dia Anitska, Daniela Cosio i Jessica de Oliveira, koji su nosili popularne komade iz kolekcija 9zero1, We Are Replay i Atelier.

 

A group of people talking

Description automatically generated

 

Poznati gosti su dočekani u ugostiteljskom dijelu Replaya u VIP Villageu, a kasnije su svi prisustvovali ekskluzivnoj zabavi koju je organizirao brend. Upravo kroz prisustvo poznatih osoba i odjeće koja plijeni pažnju, brend donosi dozu stila i elegancije na teniske terene Monte Carla. Ovim događajem, Replay je još jednom potvrdio svoj status ključnog aktera u povezivanju mode i sporta, ističući se kao neizostavan partner na Rolex Monte Carlo Mastersu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt