Večer posvećena Moët & Hennessy Estate vinima u restoranu Nobilion

Slavna kuća Moët Hennessy, okupila je vinarije svjetske klase pod nazivom “Estates & Wines”, a sada imate priliku uživati u odabranim vinima uz degustacijski meni Chefa Daniela Skokića

Restoran Nobilion u sklopu hotela Ikador priprema jedinstveni gastro event, koji će se održati 27. travnja s početkom u 19 sati. Uz pomno osmišljen degustacijski meni Chefa Daniela Skokića, gosti će imati prilike uživati u odabranim vinima Moët & Hennessy Wine Estates.

Veliki san kuće Moët Hennessy, o okupljanju vinarija svjetske klase pod jednim krovom, konačno je ostvaren 2003. godine pod nazivom “Estates & Wines”. Novi je brend otvorio put razvoja novim, ali i nekim zaboravljenim vinskim regijama te je ujedno predstavio i neke nove, jedinstvene tehnike proizvodnje vina.

PUT RAZNOLIKIH VRHUNSKIH OKUSA

Krenite na putovanje kroz raznolike okuse uz vođenu prezentaciju o Moët & Hennessy Estate vinima, koja dolaze iz nekih od najprestižnijih terroira svijeta. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj gastronomskoj avanturi, moći ćete kušati vina s tri kontinenta, iz Staroga i Novoga svijeta; od svježeg sauvignona iz Novog Zelanda, preko aromatičnog roséa iz Provanse, do moćnog malbeca iz argentinskih vinograda.

Budite i Vi dio ove posebne večere koja će ispuniti vaša nepca raskošnim okusima.

Saznajte više i rezervirajte svoje mjesto ovdje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt