HELL-ova tvornica postala najvećim svjetskim divom u ovoj industriji

Počelo je od nule, a danas brend ima 18 godina, tvornica radi već 15 godina, dostupan je na pet kontinenata i dnevno se proizvede do 18 milijuna pića

Nakon prošlotjednog otvorenja nove proizvodne jedinice, HELL-ova se tvornica sada nalazi na površini od čak 77,11 hektara (771.100 kvadratnih metara). To znači da je ovo najveća svjetska megatvornica s najmodernijom tehnologijom, u vlasništvu jedne korporacije, za proizvodnju i punjenje aluminijskih limenki za piće na istoj lokaciji. Zahvaljujući povećanom kapacitetu proizvodnje, godišnje je moguće proizvesti do četiri milijarde limenki za piće i šest milijardi komada napunjenih gotovih proizvoda.

HELL ENERGY jedan je od najbrže rastućih brendova robe široke potrošnje na svijetu, što dokazuje i njegov brz uspjeh i eksplozivno širenje na izvoznim tržištima. Ovaj 100% mađarski brend osnovan je 2006. godine, a do 2010. postao je tržišni lider u Mađarskoj, te se na međunarodnom tržištu energetskih pića, s izvoznim tržištem koje danas obuhvaća više od 60 zemalja, nametnuo kao značajan igrač. U Hrvatskoj je HELL prisutan od 2014. godine. To je jedina tvrtka u sektoru energetskih pića koja ima snažan brend, široku paletu proizvoda po pristupačnim cijenama, kao i vlastitu modernu punionicu i tvornicu aluminijskih limenki za piće, što znači i nenadmašivu stratešku poziciju na globalnoj razini.

Priča o uspjehu tvrtke HELL dosegla je još jednu prekretnicu: tvrtka je 24. svibnja 2024. u mađarskome Szikszóu otvorila novu tvornicu opremljenu najmodernijom tehnologijom, u Industrijskom parku HELL. Uz novoizgrađenu jedinicu, megatvornica tvrtke HELL sada pokriva površinu od 77,11 hektara, što je proizvodne aktivnosti tvrtke HELL podiglo na novu razinu jer sada mogu godišnje proizvesti do 10 milijardi limenki za pića - četiri milijarde praznih limenki i šest milijardi komada napunjenih gotovih proizvoda. Odnosno, brojka može doseći i do 31 milijun aluminijskih limenki dnevno, od kojih se 13 milijuna proizvodi, a 18 milijuna se može puniti. Uz to, ovaj novoizgrađeni tvornički kompleks sada je prilagođen i za proizvodnju aluminijskih limenki od 500 ml, što dodatno širi već bogatu ponudu proizvoda.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što otvaram vrata naše nove tvorničke jedinice – ovo nije samo inauguracija zgrade, već i početak nove ere u kojoj se proizvodnja i punjenje aluminijskih limenki za pića odvija unutar iste zgrade. To je najnapredniji i najefikasniji model poslovanja u industriji, gdje su konkurentnost i održivost usko povezane sa zaštitom okoliša", izjavio je Barnabás Csereklye, izvršni direktor tvrtke HELL ENERGY Hungary Ltd.

Na otvaranju tvornice također je obilježena 18. godišnjica osnivanja tvrtke HELL te istaknuta brza dinamika rasta tvrtke i konstantno širenje asortimana visokokvalitetnih proizvoda. Vodeći brand trenutno ima lidersku poziciju na tržištu 10 zemalja, među kojima je - od srpnja 2022. godine – i Hrvatska. Osim energetskih napitaka, portfelj grupe uključuje ledene čajeve i bezalkoholna pića, vitaminsko-bezalkoholna pića te vode vrhunske kvalitete. Također, portfelj uključuje ledene kave tvrtke HELL Ice Coffee, tržišnog lidera u pet zemalja.

Svi proizvodi grupe proizvedeni su u skladu s najvišim propisima prehrambene industrije, od vrhunskih sirovina, bez konzervansa, umjetnih boja i aspartama.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt