Damir Kedžo uz goste s Dore napravio show u zagrebačkom klubu povodom svog rođendana i 20 godina karijere!


Na rođendanskom koncertu u centru Zagreba proslavio je 37. rođendan i 20 godina karijere, a jedan od najboljih muških vokala u regiji je u svom najraspoloženijem izdanju do sad rasplesao publiku svojim najboljim pjesmama i sjajnim obradama regionalnih hitova.

Gosti koncerta bili su Natali Balmix i Alen Đuras s kojima je dijelio pozornicu ovogodišnje Dore. Oni su po prvi puta nakon nastupa na toj pozornici uživo izveli svoje pjesme "Dijamanti" odnosno "A Tamburitza Lullaby". Publika je s njima pjevala od riječi do riječi, kao i baš svaku Damirovu pjesmu na koncertu. Kedžo i Đuras su rođeni na isti dan pa su zajedno proslavili rođendan i izveli hit pjesmu "365".

 Prvi je to koncert nakon duge 4 godine koji je Damir održao u glavnome gradu, a ovim je nastupom najavio početak svoje ljetne turneje. Oduševljena publika tražila je još i nakon višesatnog programa i zbornog pjevanja hitova "Sve u meni se budi", "Divlji vjetre", "Vojnik ljubavi", "Voljena ženo", "Vidi se izdaleka", "Poljubi me sad", "Mi protiv nas", "Kad ljubav", "Moje srce je" i rođendanske pjesme "365".
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli HELLO! magazin Croatia (@hellomagazinecroatia)

Do sad neviđeno izdanje popularnog pjevača bilo je zaslužno za sjajnu atmosferu, a u koncertu su uz brojne goste uživali i prijatelj i glazbenik Matija Cvek te poznata voditeljica Lota Ana-Klaudija Štilinović.  damir kedžo

Koncert je bio dobra prilika uvjeriti se da Damir Kedžo uživo nudi sjajan repertoar i vokal koji se posebno ističe u live izvedbi. Nije zato čudno da jedan od najemitiranijih domaćih glazbenika ne silazi sa streaming playlisti publike, a brojke i komentari na YouTubeu ispod njegovih pjesama govore same za sebe.

PROČITAJTE: Prekrasnom novom pjesmom  "Tajna mojih pobjeda" Damir Kedžo najavljuje osvajanje domaće glazbene scene

“Publika nije od mene navikla na ovo, za rođendan si želim puno ovakvih koncerata na kojima ću okupiti i izgraditi publiku. Ovaj poseban koncert pretvorio se u iskustvo koje ću zauvijek pamtiti, a čim sam sišao s bine počeo sam se veseliti idućem"uzbuđen je bio Damir Kedžo po završetku koncerta u Johann Francku.

damir kedžo

Bilo je to njegovo prvo live izdanje za širu publiku nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori gdje je njegova izvedba zaradila tisuće pozitivnih komentara i potvrdu kvalitete. Početkom tjedna objavio novu hit pjesmu"Tajna mojih pobjeda" koja je dostupna na svim streaming servisima.

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli HELLO! magazin Croatia (@hellomagazinecroatia)

Osim što je "Tajna mojih pobjeda" prava ljetna poslastica za sve ljubitelje glazbe, svojom autentičnošću i izražajnošću, Damir Kedžo obećava kako će ova pjesma biti samo početak uzbudljivog glazbenog putovanja koje će zadovoljiti različite glazbene ukuse publike širom regije.

PROČITAJTE: Natalie Balmix otvara sezonu ljetnih hitova s pjesmom "Srebrna krila"

Pobjednik Dore 2020., pobjednik showova Tvoje lice zvuči poznato te Masked Singer, dobitnik brojnih nagrada Porin, Cesarica i pobjednik Zagrebačkog festivala se nakon ovog koncerta posvećuje radu na posebnom duetu koji će uskoro objaviti, a u međuvremenu će mu ljeto biti ispunjeno koncertnih aktivnosti diljem regije.

PROČITAJTE: Alen Đuras za HELLO!: Pa tko je prošle godine očekivao onakav nastup i pjesmu Leta 3?

"Veliki životni plan mi je napraviti koncert u Areni, ali ju neću zakupiti deset godina unaprijed. Uz dobar tim i odlične pjesme, to će doći s vremenom. Počeo sam intenzivnu suradnju s Borisom Đurđevićem, apsolutno vjerujem njegovoj autorskoj i producentskoj viziji, konačno imam pouzdanog suradnika na kojeg se mogu uvijek osloniti", usput je otkrio sjajni vokalist.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt