Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan!

Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, koji upravo slavi svoj 1. rođendan, zbog iznimne potražnje već više puta je bio rasprodan, a euforija zadovoljnih korisnica na društvenim mrežama s nevjerojatnim promjenama izgleda prije/nakon još uvijek traje.

Povodom prvog rođendana njezine glavne kozmetičke zvijezde Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10.5. do 20.5.2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i u webshop.afroditacosmetics.com:

X LIFTING SHOT dostupan vam je s čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis). Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha. Na linku: https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/x-lifting-shot-birthday

PEPTIDNO ČUDO

Danas, samo godinu dana nakon izlaska na tržište, X LIFTING SHOT upotrebljava već više od 20 000 korisnica u više od 30 država u svijetu. Bravo, Afrodita!

DOKAZANA UČINKOVITOST

Nakon samo pet dana uporabe:

  • područje s borama: -11,3 %*

  • dubina bora: -12,3 %*

Nakon dva mjeseca uporabe:

  • učinak liftinga: do +77 %**

  • volumen bora: do -100 %**

  • dubina bora: do -62 %**

*IN VIVO ISPITIVANJE za ArgirelineTM Amplfied peptid na 40 dobrovoljaca nakon pet dana uporabe dvaput dnevno.

**IN IVO ISPITIVANJE za peptid Matrixyl® 3000 Synthe′6 TM na 25 dobrovoljaca nakon dva mjeseca uporabe dvaput dnevno.

PROSLAVITE S AFRODITOM

Povodom prvog rođendana svoje glavne kozmetičke zvijezde Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10.5. do 20.5.2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i u webshop.afroditacosmetics.com:

X LIFTING SHOT dostupan vam je s čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis). Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha.

X LIFTING SHOT Afrodita Professional dostupan je ekskluzivno u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u Afrodita webshopu: https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/x-lifting-shot-birthday

te u partnerskim kozmetičkim salonima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt