“Fedora Phyto otkriva Tajne Muške intime na Prvom Simpoziju o Andropauzi!"

Inovativni biljni proizvodi Fedore Phyto donijeli su ekskluzivu u zdravstvenu njegu a prvim simpozijem o Andropauzi direktno otkrili sve tajne muške ranjivosti. Jučerašnji simpozij Fedore Phyto jasno je otkrio muške teme uz intrigantnu raspravu voditelja Zorana Šprajca.

Uvod: Sa zadovoljstvom vas obavještavamo o najnovijim dostignućima u području biljne medicine koja obećavaju značajne koristi za zdravstvene djelatnike, farmaceute i pacijente. S ponosom predstavljamo Fedora Phyto dodatke prehrani Korijen koprive (Urtica Radix) i Fitosomalna sikavica (Silymarin Phytosome) . Na prvom simpoziju o Andropauzi, održanom jučer u hotelu Esplanade, vrhunski panelisti odgovorili su na niz direktno muških tema

Svrha priopćenja: Predstaviti visoko vrijedne dodatke prehrani koji su rezultat dugogodišnjih istraživanja i suradnje s vodećim stručnjacima.

Važnost za zdravstvene djelatnike: Ovi dodaci prehrani pružaju zdravstvenim djelatnicima nove alate za poboljšanje zdravlja pacijenata, temeljeći se na prirodnim i provjerenim sastojcima.

Koristi za pacijente: Pacijenti mogu očekivati sigurnije i učinkovitije djelovanje, bez nuspojava i interakcija te poboljšanje ukupne kvalitete života.

Znanstvene osnove: Naši proizvodi temelje se na tradicionalnoj primjeni i istraživanjima koja potvrđuju njihovu učinkovitost i sigurnost, koja  su pokazala značajna poboljšanja u specifičnim zdravstvenim stanjima.

Predavači i program s jučerašnjeg simpozija:

  1. Dr. sc. Dinko Hauptman, dr. med.
    • Urolog - subspecijalist andrologije, KBC Zagreb, Klinika za urologiju
    • Stručni i znanstveni interes Dr.sc. Dinka Hauptmana obuhvaća područje urologije, andrologije i transplantacijske medicine, mijenjajući tako kvalitetu života mnogih pacijenata. Jedan je od pet androloga u Hrvatskoj koji andrologiju razvijaju kao multidisciplinarnu subspecijalnost u hrvatskoj medicini. KBC Zagreb preko Centra za andrologiju Europske androloške akademije postaje jedan od vodećih centara za edukaciju stručnjaka iz Europe. Uz andrologiju, uži interesi su mu muška neplodnost, erektilna disfunkcija, rekonstruktivna urologija, umjetni sfinkteri, penilne proteze i transplantacija bubrega. Aktivno sudjeluje u domaćim i međunarodnim znanstvenim projektima u ovom području djelovanja. Pročelnik je Poliklinike - Klinike za urologiju KBC Zagreb koja je od ove godine u Nacionalnom programu ranog otkrivanja karcinoma prostate, što nas svrstava među prve države u Europi i u svijetu koje provode takav program.

U svom izlaganju na temu andropauze „Testosteron, kralj hormona - je li krivac za sve?” dao je odgovore na pitanja o simptomima, dijagnosticiranju i liječenju ovog stanja te mogućnostima njegove odgode.

  Dr. sc. Silvija Zec Sambol, dr. med.

  • Liječnik integrativne medicine & Klinički nutricionist, Sambol Consulting
  • Specijalizacija iz interne medicine i kliničke nutricije na Medicinskom fakultetu u Rijeci usmjerila je Dr. sc. Silviju Zec Sambol u područje njenog užeg interesa, a to je integrativna medicina jer spaja znanja Istočne i Zapadne medicine prilagođavajući ih pacijentu. Osnovni pristup zdravlju započinje s nutritivnom terapijom, uravnoteženjem mikrobioma, adekvatnim i personaliziranim ortomolekularnim pripravcima i fitoterapijom. Jedino cjelovit pristup zdravlju može biti učinkovit put k zdravlju. Tako da je životni cilj ove integrativne liječnice educirati i voditi ljude u postizanju ravnoteže, motivirajući ih na promjenu kroz prehranu, tjelovježbu i pozitivne misli, te liječiti ne samo tijelo već duh i dušu.

U svom izlaganju na temu „Što bi muškarci trebali znati o umoru i stresu, a ne usude se pitati?” govorila je o adrenalnim učincima stresa i umora na zdravlje muškaraca u zrelijoj dobi, uključujući simptome, dijagnosticiranje i strategije liječenja, s posebnim naglaskom na prilagodbu prehrane, tjelesne aktivnosti i mentalnog zdravlja.

  Marino Bašić, mag. cin.

  • Kondicijski trener vrhunskih sportaša, Fitnes edukator, Basic Gym
  • Magistar kineziologije Marino Bašić već više od 20 godina kondicijski je trener vrhunskih sportaša Hrvatske nogometne reprezentacije, Hrvatske skijaške reprezentacije i Hrvatskog teniskog saveza. Priznanje za najboljeg kondicijskog trenera godine dobio je 2015. od strane Udruge kondicijskih trenera Hrvatske (UKTH). Svoje bogato iskustvo prenosio je mladim generacijama kao uvaženi predavač na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu punih 10 godina. U svijetu fitnesa aktivan je kao trener i edukator te održava seminare. Autor je dviju knjiga "Do mišića bez utega" i „Basic Training for Life”, koje su prodane u 5.000 primjeraka. U njima opisuje metode treninga kojima je cilj dovesti rekreativca u njegovu idealnu formu na najsigurniji i najučinkovitiji način.

U svom izlaganju na temu andropauze odgovorio je na pitanje: „Što je tajna dugovječnosti i kako usporiti starenje?” Kako navodi: „Cilj je postati najbolja verzija sebe i to je za svakog moguće.”

  Nataša Barolin Belić, M. Psych (Gest)

  • Geštalt psihoterapeutkinja, EAGT, ECP Certificirana seksualna terapeutkinja
  • Nataša Barolin Belić je magistra geštalt psihoterapije (Master in Gestalt Psychotherapy). Magistrirala je na European Accredited Psychotherapy Training Institute - Gestalt Psychotherapy Training Institute Malta EAPTI-GPTIM. Četverogodišnju edukaciju iz Geštalt terapije završila je na IGW-u, Institutu za integrativnu gestalt terapiju, Würzburg, kod Irene Bezić i Jadrana Morovića. Posjeduje europske certifikate ECP (European Certificate of Psychotherapy) i EAGT (European Association for Gestalt Therapy) kao i Ovlaštenje Hrvatske komore psihoterapeuta. Certificirana je seksualna terapeutkinja. Edukaciju iz seksualne terapije završila je pri Hrvatskom društvu za seksualnu terapiju u Zagrebu. Predsjednica je HDST-a, Hrvatskog društva za seksualnu terapiju. Članica je Povjerenstva za upis Hrvatske Komore psihoterapeuta. Članica je Nadzornog odbora DGIPH-a, Društva geštalt i integrativnih psihoterapeuta.
  • Privatnu praksu ima u Zagrebu gdje radi s pojedincima, parovima i grupama na osobnoj promjeni, razumijevanju i unaprjeđivanju seksualnog zdravlja, razumijevanju i „demaskiranju“ izazova i problema u bračnim/partnerskim odnosima, širenju područja svjesnosti i mijenjanju oslonca u drugima ili izvan sebe na oslonac u samome sebi. Predavačica je u edukaciji Hrvatskog društva za seksualnu terapiju

U svom izlaganju na temu „Sex- andropauza ili kriza srednjih godina?” odgovorila je vrlo jasno na pitanja: Kako komunicirati o izazovima, problemima, stidu, nelagodi, osjećajima nemoći...? Kako najčešće andropauzu doživljavaju muškarci, a kako njihove partnerice? Što možemo učiniti da bi imali kvalitetan seksualni život u i nakon andropauze?

Zaključak:

Pozivamo sve zdravstvene djelatnike, farmaceute i pacijente da istraže prednosti naših dodataka prehrane i pridruže se buđenju svijesti o važnosti prevencije i očuvanja zdravlja, posebno muškog zdravlja, unutar zdravstvene njege. U Fedora Phyto, Fedora Management d.o.o. ozbiljno shvaćamo prirodu - naš slogan je "Fedora Phyto: Priroda je naše nasljeđe", što jasno pokazuje koliko cijenimo najvrjednije iz prirode.

Kroz tisuće godina poznate ekstrakte odabranih biljaka, s vrhunskom tehnologijom, pretvaramo u prepoznatljive dodatke prehrani izuzetno visoke bioraspoloživosti.
"Fedora Phyto” dodaci prehrani su preparati budućnosti.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt