JYSK obilježava Europski mjesec raznolikosti

JYSK, svjetski maloprodajni lanac namještaja, ovog svibnja obilježava Europski mjesec raznolikosti. Inkluzivnost je glavna tema nove kampanje koja kroz priče i osobna iskustva svojih zaposlenika, promiče važnost uvažavanja različitosti, kako na radnom mjestu tako i u društvu u cjelini.

"Zajedno gradimo inkluzivnije društvo."

Tijekom svibnja će se ova kampanja promovirati na JYSKovim društvenim mrežama u zemljama širom Europe, a JYSKovi zaposlenici iz različitih zemalja će predstaviti što sve JYSK čini mjestom na kojem se osjećaju dobro i prihvaćeno.

JYSK će Europski mjesec raznolikosti 2024. podržati inkluzivnim videom, koji će biti promoviran putem društvenih mreža.

U najnovijoj anketi o zadovoljstvu zaposlenika, koju je JYSK proveo u siječnju 2024., zaposlenici diljem Hrvatske su mogućnost da budu svoji na poslu ocijenili s 88 od ukupno 100 bodova, dok su tvrdnju da JYSK svim svojim zaposlenicima pruža jednake prilike ocijenili s visoka 92 boda.

Upravo je ovo glavna poruka Europskog mjeseca raznolikosti 2024., kojeg JYSK ove godine aktivno podržava kako bi istaknuo važnost inkluzivnog i poticajnog radnog okruženja.

"S gotovo 650 zaposlenika u Hrvatskoj, prirodno imamo vrlo raznoliku zajednicu, u kojoj je jako bitno da se svaka osoba osjeća prihvaćeno. JYSK je tvrtka za svakoga i radno mjesto na kojem se svaki pojedinac cijeni i poštuje. Ponosna sam što naši zaposlenici to prepoznaju i što se na svom radnom mjestu osjećaju dobro i motivirano.," rekla je Vesna Kukić Lončarić, Country director JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Povodom Europskog mjeseca raznolikosti, brojni proizvodi iz JYSKovog asortimana dobili su novu ulogu kako bi promovirali toleranciju i inkluzivnost. Tako su, primjerice, vrtne stolice u novoj kampanji poslužile kao simboličan prikaz poštivanja različitosti uz prigodni slogan: " Svi smo vrtne stolice i imamo mjesta za vas".

Posjetite redakciju novosti

JYSK je međunarodni lanac trgovina sa skandinavskim korijenima koji prodaje sve za uređenje doma i vrta.

S više od 3.400 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.

Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu trgovinu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 31.000 kolega.

Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,9 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2022./23. iznosio 5,2 milijarde eura.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt