Ljetni odabir proizvoda za zaštitu kose brendova Wella Professionals i Davines

Ljeto donosi niz užitaka, od dana na plaži do drugih avantura. Međutim, izlaganje suncu, morskoj vodi i kloru može uzrokovati probleme našoj kosi, posebno obojenoj ili oštećeno. Svjesni važnosti zaštite kose, te smo iz tih razloga odabrali vrhunske proizvode koje naši klijenti obožavaju:

WELLA PROFESSIONALS INVIGO SUN CARE

Naša svakodnevna linija za UV zaštitu boje* i obnavljanje*, za kojima vaša kosa žudi.

Invigo Sun linija dizajnirana s energetskom formulom koja sadrži provitamin B5 koji pomaže hidratizirati kosu nakon izlaganja suncu i vitamin E za zaštitu kose od oštećenja uzrokovanih sunčevim zrakama. Savršena linija za korištenje prije, tijekom ili nakon izlaganja suncu.

Invigo Sun Care šampon 300 ml
Za nježno čišćenje nakon izlaganja suncu, pijesku i morskoj soli. Prekrasne voćno-cvjetne note potpuno će vas osvojiti. Vaša će kosa nakon upotrebe biti hidratiziana, sjajna i zaštićena.

Invigo Sun Care regenerator 200 ml
Formula dizajnirana s provitaminom B5 i uljem marelice osigurava dubinsku obnovu. Kosa će nakon upotrebe biti njegovana, izgledati zdravije i meka na dodir.

Invigo Sun Care Leave-in sprej 150 ml – top proizvod
Visoko učinkovit sprej za kosu s UV zaštitom koji uspješno štiti vašu boju kose formulom obogaćenom provitaminom B5 i vitaminom E. Pogodan za sve tipove kose. Voćno- cvjetni miris, osim zaštite, bit će i ugodan ljetni miris za kosu.

DAVINES

Naša SU obitelj savršena je rutina za zaštitu vaše kose i kože prije i poslije izlaganja suncu. Bezbrižno uživajte u suncu - ovi ljekoviti, hidratantni i njegujući proizvodi spasitelji su kose i kože. Kombinacija aktivnih sastojaka koji čuvaju bioraznolikost + visoka biorazgradivost = linija za zaštitu od sunca koja donosi korist i vama i moru!

SU Hair&Body Wash 250 ml
Multifunkcionalni šampon za tuširanje za kosu i kožu izloženu suncu s antioksidativnim i protuupalnim djelovanjem.

SU Hair Mask 150 ml
Maska za hidrataciju kose oštećene suncem, klorom i solju. Svojim antioksidativnim djelovanjem vraća mekoću i svjetlinu čak i najsušoj kosi.

SU Milk 135 ml vaš favorit ljeta
Omekšavajuće mlijeko koje se ne ispire obogaćeno UV zaštitnim filterima koji štite kozmetičku boju i hidratiziraju tijekom izlaganja suncu. Održava kosu mekom, laganom i lakom za raščešljavanje.

SU Protective Cream 100 ml
Visokozaštitni faktor, sprječava dehidraciju i smanjuje znakove fotostarenja. Vodootporna formula idealna je za dane na plaži ili bazenu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt