RIJEŠITE SE PROBAVNIH PROBLEMA NA PRIRODAN NAČIN UZ GASTERODOC

U današnjem užurbanom životnom ritmu, probavne tegobe su česta pojava. Bilo da su izvor probavnih problema svakodnevni stres i neodgovarajuća prehrana ili povremena slavlja s previše hrane i pića, simptomi probavnih tegoba su uvijek vrlo neugodni. Žgaravica, težina u želucu i trbuhu, nadutost, vjetrovi, grčevi ili mučnina, osim što izazivaju tjelesnu nelagodu, ponekad i značajnije utječu na naš život i svakodnevne aktivnosti.

U takvim situacijama važno je pri ruci imati rješenje koje će brzo umiriti želudac i normalizirati probavu. Biljne esencije su odličan izbor za prvu pomoć jer brzo donose olakšanje i probavu vraćaju u balans. Prirodna eterična ulja i ekstrakti biljaka koje se već tisućljećima koriste u liječenju probavnih tegoba, danas nam pomažu da se nosimo s izazovima modernog načina života. Jedno od takvih prirodnih rješenja za probavne probleme je gasterodoc® esencija.

Rješenje za želudac

Kapi gasterodoc® podržavaju zdravlje želuca i normalnu probavu. gasterodoc® nudi brzu i pouzdanu prvu pomoć iz prirode kod probavnih problema kao što su žgaravica, težina u želucu, nadutost, vjetrovi, grčevi i bol u trbuhu ili mučnina.

gasterodoc® kapi su dodatak prehrani s eteričnim uljima koja su otopljena u suncokretovom ulju. Pogodne su za vrlo široku odraslu populaciju jer su veganske, bez glutena, bez šećera i bez alkohola, a dovoljno je tek nekoliko kapi dnevno da biste osjetili povoljan učinak na želudac i probavu.

Osam eteričnih ulja, bez alkohola

gasterodoc® kapi su praktične jer ih uvijek možete nositi sa sobom i jednostavno se koriste. Dovoljno je ukapati kapljice u vodu, čaj ili na komad kruha i pripravak je odmah je spreman za korištenje.

Jedinstvena biljna formula sadrži poznate prirodne pomagače za normalnu funkciju probave. Glavni sastojci kapi gasterodoc® su paprena metvica, komorač, đumbir, zvjezdasti anis, rimska kamilica, kardamom, korijandar i bosiljak. Sve su to eterična ulja koja koji su poznata po svojim djelotvornim svojstvima na želudac i probavu.

Prijatelji zdravog želuca

Paprena metvica pomaže u održavanju zdravog želuca i pridonosi probavnoj funkciji ublažavajući nadutost, grčeve i mučninu. Komorač pomaže kod nadutosti i grčeva u trbuhu poticanjem probave i smirivanjem neugodnih simptoma u probavnom sustavu.

Đumbir je poznat po svojim protuupalnim i antimikrobnim svojstvima, a usto olakšava nadutost, mučninu i probavne grčeve. Baš kao i zvjezdasti anis, đumbir pomaže probavi i doprinosi normalnom radu crijeva. Rimska kamilica ima umirujuća svojstva i brzo olakšava napetost u crijevima.

Kardamom pomaže u održavanju zdravlja probavnog trakta, olakšava nadutost i grčeve i podržava probavu. Korijandar smiruje probavne tegobe poput nadutosti, grčeva i mučnine. Bosiljak se tradicionalno koristi za olakšavanje probave i doprinos njezinom optimalnom funkcioniranju a njegova aromatična svojstva mogu pružiti i dodatnu relaksaciju.

Kapi gasterodoc® dostupne su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a preporučena doza je 10 kapi, dva do tri puta dnevno.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt