Sunčane naočale, podižu raspoloženje i stil!

U svijetu mode, sunčane naočale nisu samo zaštita od sunčevih zraka, već su postale esencijalni modni dodatak koji podiže svaki outfit na potpuno novu razinu. Njihova sposobnost transformacije jednostavnog outfita u spektakularan ih čini neizostavnim modnim dodatkom. Od klasičnih do otkačenih dizajna, sunčane naočale imaju moć da definiraju osobni stil i naglase individualnost. Nerijetko daju i osjećaj samopouzdanja te dodaju dozu elegancije ili ležernosti, ovisno o prigodi.

Bez obzira jeste li na plaži, gradskoj šetnji ili na putovanju, prave sunčane naočale mogu transformirati cijeli izgled i podići raspoloženje.

Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike su i različiti okviri koji se, osim dizajnom, odlikuju i kvalitetom izrade. Kolekcija za nadolazeću sezonu puna je boja, neobičnih materijala i detalja.

Clip-On nastavci, jer njihova praktičnost i stil definitivno zaslužuju vašu pažnju

Clip-on nastavci su idealni ako nosite dioptrijske naočale, a htjeli bi zaštitili oči od sunca. Ako ne želite izraditi zasebne sunčane dioptrijske naočale, onda je to idealno rješenje. Mogu uštedjeti dosta novaca jer nije potrebno raditi sunčane naočale s dioptrijom.

Clip-on nastavci stavljaju se na prednju površinu dioptrijskih naočala gdje ih drži magnet ili ručkica. Izbor boja i stilova toliko raznolik da su clip-on nastavci odličan izbor koji svi fashion entuzijasti s dioptrijskim naočalama ih žele imati!

Sunčane naočale s dioptrijom – kada i zašto ih odabrati?

Ako imate dioptriju i zbog toga ne nosite sunčane naočale, vrijeme da uložite u sunčane naočale s dioptrijom. Sunčane naočale s dioptrijom mogu ponekad biti praktičniji izbor za osobe koje nose kontaktne leće. Možda ne želite nositi kontaktne leće na plaži, jer vam utjecaj sunca, vjetra i vode često uzrokuje iritaciju očiju. Nije dobra ideja imati kontaktne leće dok plivate.

Ne brinite, u sunčane naočale je moguće ugraditi skoro sve tipove dioptrijskih leća, uključujući bifokalne i progresivne leće. U LIVISION optici uz ugradnju dioptrijskih leća uključen je i antirefleksni sloj koji dodatno štiti oči od neželjenog odsjaja, tvrdi sloj za zaštitu od mehaničkih oštećenja, hidrofobni sloj koji sprječava zadržavanje kapljica vode na lećama te premaz za lakše čišćenje.

Preporuka Livision optometrista su Transition leće. Uskladite svoj okvir s jednom od sedam modernih Transitions boja. Svaka boja se aktivira kada je izložena svjetlu, brzo potamni i vraća se u prozirno stanje u zatvorenom prostoru. Sada možete biti sigurni da je zdravlje vaših očiju zaštićeno i istovremeno je zadovoljena vrhunska estetika. Leće Transitions Light Intelligent pružaju stalnu zaštitu zahvaljujući stopostotnoj zaštiti od UV zraka te pomažu u filtriranju plavo-ljubičaste svjetlosti koju emitiraju elektronički uređaji i sunce.

Sve dodatne informacije o lećama te poduku o njihovom nošenju možete dobiti poslovnicama LIVISION OPTIKE na adresama Savska cesta 58, Medveščak 25 i Avenija Dubrovnik 13.

Aktualne ponude pregledajte na internetskoj stranici optike https://www.livision-optika.com/ ili putem društvenih mreža: https://www.instagram.com/livisionoptika

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt