HONOR predstavio novu HONOR 200 seriju koja donosi portretnu fotografiju studijske kvalitete

Serija HONOR 200 donosi revoluciju u izradi portretnih fotografija spajajući umjetnost i tehnologiju uz pomoć umjetne inteligencije i u suradnji s pariškim studijem Harcourt te najavljuje suradnju sa svjetski poznatim fotografom Rankinom. Pretprodaja HONOR 200 i HONOR 200 Pro telefona na hrvatskom tržištu počinje već od 13.6.2024. godine.

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s više od 800 predstavnika medija i partnera iz cijele Europe, gosti su imali priliku proslaviti predstavljanje nove serije HONOR 200 i iskusiti njezine mogućnosti kroz interaktivne zone i pop-up portretne studije osigurane od strane Studija Harcourt.

U središnjem dijelu prezentacije predstavljeno je partnerstvo sa Studiom Harcourt, legendarnom pariškom kućom za portretnu fotografiju, kojeg je nedavno najavio izvršni direktor HONOR-a George Zhao. Pokazujući HONOR-ovu nepokolebljivu predanost inovacijama, HONOR-ov proizvodni tim blisko je surađivao s Harcourtovim stručnim fotografima kako bi analizirali tisuće fotografija i zajednički razvili HONOR AI Portrait Engine (HONOR AI sustav za portrete).

Partnerstvo sa Studiom Harcourt naglašava HONOR-ovu predanost inovacijama dok je suradnja HONOR-ovog proizvodnog tima s Harcourtovim stručnjacima rezultirala je razvojem HONOR AI sustava za portretnu fotografiju.

Ponosni smo što sa serijom HONOR 200 donosimo savršen spoj umjetnosti i tehnologije u Europu, omogućujući snimanje portreta na razini studija svakom korisniku. Iako je portret studijske kvalitete mnogima do sada bio nedostupan, serija HONOR 200 postavlja novi standard u portretnoj fotografiji putem pametnog telefona, stavljajući profesionalni studio u vaš džep. Ovo dostignuće bez presedana u tehnologiji umjetne inteligencije ne samo da pokazuje predanost HONOR-a inovacijama, već također naglašava neumornu težnju za izvrsnošću u redefiniranju granica mobilne fotografije.„ rekao je Tony Ran, predsjednik HONOR Europe.

Osim najave partnerstva sa Studiom Harcourt, bila je i ona o velikoj suradnji sa poznatim portretnim fotografom Rankinom, poznatim po svojim ikoničnim fotografijama slavih osoba, uključujući kraljicu Elizabetu II, Davida Bowieja i Kate Moss.

Sve tajne portretne fotografije studija Harcourt

Serija HONOR 200 koristi naprednu AI tehnologiju za prepoznavanje nijansi svjetla i sjene, omogućujući korisnicima snimanje detaljnih portreta čak i u izazovnim uvjetima osvjetljenja. S glavnom portretnom kamerom od 50 MP i telefoto kamerom od 50 MP, te prilagođenim telefoto senzorom tvrtke Sony, HONOR 200 Pro donosi vrhunsku kvalitetu portreta, potpomognutu poboljšanim HONOR AI sustavom za portrete. Suradnja s poznatim Studiom Harcourt, koji ima bogatu povijest fotografiranja legendi od Rogera Federera do cijenjene jordanske kraljice Ranije, osigurava korisnicima jasne i prepoznatljive portrete, kombinirajući klasičnu kvalitetu Studija Harcourt s naprednim tehnologijama HONOR-a. Trostruka 50 MP portretna kamera s nadograđenim HONOR RAW Domain algoritmom osigurava dobro uravnotežene portrete u svim uvjetima osvjetljenja.

Inovacije za korisnike i superiorne performanse

HONOR 200 Pro donosi tehnologiju zatamnjivanja ultravisoke frekvencije od 3840 Hz1, certificiranu Flicker-free certifikata od strane TÜV Rheinlanda, za udobnost očiju. Serija HONOR 200 uključuje Natural Tone 2.0, koji optimizira temperaturu boje zaslona prema ambijentalnom svjetlu, i cirkadijalni noćni prikaz koji regulira plavo svjetlo za bolji san.

Pametni telefoni HONOR 200 imaju zaslon s dinamičkim zatamnjivanjem, smanjujući zamor očiju, te 1.5K četverostruko zakrivljeni lebdeći zaslon2 s HDR svjetlinom od 4000 nita za izvrsnu vidljivost u svim uvjetima, uključujući izravnu sunčevu svjetlost.

Osim udobnosti i vizualne kvalitete, HONOR 200 Pro nudi vrhunske hardverske performanse. Sa silicij-ugljičnom baterijom od 5200 mAh3, omogućuje do 61 sat4 streaminga glazbe i brzo punjenje do 100W žično i 66W bežično5, postižući potpuno punjenje za samo 41 minutu6. Idealan je za korisnike u pokretu.

HONOR 200 Lite: Sustav trostruke kamere za svaki trenutak

HONOR 200 Lite opremljen snažnim trostrukim sustavom kamera ističe se u portretnoj fotografiji, omogućujući korisnicima snimanje zapanjujućih fotografija s iznimnim detaljima. Sastoji se od 108 MP glavne kamere, širokokutne i dubinske kamere od 5 MP i makro kamere od 2 MP. Prednja kamera od 50 MP sa svjetlom za selfije stvara umjetnički svjetlosni efekt.

Dostupnost

Predstavljajući elegantan dizajn inspiriran prirodom, HONOR 200 Pro bit će dostupan u Hrvatskoj u dvije boje: crnoj i mjesečevo bijeloj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €, dok će HONOR 200 biti dostupan u smaragdnoj zelenoj i crnoj boji7 po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 €. HONOR 200 Lite će biti dostupan u ponoćno crnoj i tirkiznoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329 €.

U razdoblju pretprodaje koja traje od 13. do 30. lipnja 2024. godine ili do isteka zaliha, uz kupnju HONOR 200 ili HONOR 200 Pro pametnog telefona kod HONOR prodajnih partnera, korisnici na poklon dobivaju čak četiri poklona: HONOR Choice Bluetooth prijenosni zvučnik, HONOR Choice Watch, HONOR 100 W SuperCharge punjač te 100€ popusta na kupovinu uređaja. Više o načinu ostvarivanja pogodnosti tijekom razdoblja pretprodaje na linku.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.honor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

1  3840Hz ultra-visokofrekventna PWM tehnologija prigušivanja ima TÜV Rheinland certifikat bez treperenja i postiže razinu prigušivanja bez rizika. Standard testiranja za TÜV Rheinland certifikat bez treperenja prati korelaciju između razine rizika od treperenja i frekvencije treperenja u standardu IEEE Std 1789-2015, koji definira razinu bez treperenja kada je frekvencija zatamnjenja viša od 3125 Hz. Telefon nije medicinska oprema.

2Podaci iz HONOR laboratorija. S dizajnom zaobljenih kutova koji se primjenjuje na zaslonu, dijagonalna duljina zaslona je 6,78 inča, kada se mjeri prema standardnom pravokutniku (stvarno vidljivo područje je nešto manje).

3 Tipični kapacitet baterije je 5200mAh, a nazivni kapacitet baterije je 5100mAh. Podaci dolaze iz HONOR laboratorija.

4 Podaci dolaze iz HONOR laboratorija.

5 100W HONOR SuperCharge znači da je maksimalna izlazna snaga punjača 100W. Stvarna snaga punjenja može varirati ovisno o individualnim razlikama, navikama korisnika i čimbenicima okoline. Potrebno kupiti HONOR bežični punjač za super brzo punjenje sa specifikacijom punjenja ne manjom od 66 W. Stvarna snaga punjenja može varirati ovisno o individualnim razlikama, navikama korisnika i čimbenicima okoline..

6 Podaci dolaze iz HONOR laboratorija

7 Boja ovisi o stanju na tržištu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt