Mirta Bagović je Miss Sisačko-moslavačke županije i treća finalistica Miss Hrvatske

Sedamnaestogodišnja Mirta pohađa Sedmu gimnaziju u Zagrebu, a nakon srednje škole planira upisati fakultet za prirodne znanosti. Mirta je trenirala ples devet godina, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Voli učiti, družiti se s prijateljima koje jako voli, te se brinuti za svoja dva psa. Također, redovito ide u teretanu. Obožava putovanja i duge šetnje. Od stranih jezika govori engleski, a uči talijanski. Njezinom pratiljom proglašena je Karmen Čirjak koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.

Nježnu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone izradila je Ivana Milun koju dobiva svaka missica koja se plasira u završnicu izbora Miss Hrvatske. Svaka kruna je unikat i optočena je bojom kamena županije otkuda misica i dolazi.


Djevojke koje su se natjecale na izboru Miss Sisačko- moslavačke županije su nosile kolekciju odjeće Calico Mood i haljine Nikolina wedding store. Za frizure i šminku je bio zadužen frizerski salon Viktorija. Lijepe cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradila je cvjećarnica Sanja . Program u kojem je nastupila Kim Verson vodio je Davor Garić.


''Zahvaljujem se Sisačko- moslavačkoj županiji na čelu sa županom Ivanom Celjak što su dali svoju potporu i caffe baru Zlatne godine iz Siska gdje je održan službeni party nakon izbora”, rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek. 

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt