Nakon hvaljenog pilinga za vlasište MyCLEA predstavlja micelarni šampon za kosu


Predstavljanje micelarnog šampona za kosu na bazi magarećeg mlijeka nastavak je izrazito popularnog pilinga za vlasište s magarećim mlijekom, a iza svega stoji hrvatski prirodni brend MyCLEA.

Hrvatski brend prirodne kozmetike MyCLEA okupio je poznate na prekrasnoj terasi nedavno otvorenog HOH Boutique hotela kako bi predstavio svoj novi proizvod – micelarni šampon za kosu s magarećim mlijekom.

Premijerno predstavljanje micelarnog šampona okupilo je poznate ljubitelje prirodne kozmetike i influencere među kojima su bili Lana Klingor Mihić, Duška Stepanov, Ana Ude, Zora Bjelousov, Tena Sakar Vukić, kao i Agnieszka Wirkus, influencerica poznata po njezi kose.

MAGAREĆE MLIJEKO I EKSTRAKT KORIJENA ČIČKA

MyCLEA micelarni šampon za kosu obogaćen je visokokvalitetnim magarećim mlijekom i ekstraktom korijena čička koji svojim djelovanjem omogućuju nježno, ali temeljito čišćenje vlasišta i kose.

Novi micelarni šampon iz MyCLEA tvornice dolazi relativno brzo nakon vrlo hvaljenog pilinga za vlasište s magarećim mlijekom koji je u vrlo kratko vrijeme osvojio tržište. „Micelarni šampon proizvod je koji se savršeno upotpunjuje s našim pilingom za vlasište te omogućuje našim korisnicima savršenu njegu kose i vlasišta, jer bez njegovanog vlasišta nema niti njegovane kose.“ poručila je osnivačica brenda, Sanja Bošnjak Vukšić.

MyCLEA micelarni šampon, uz dubinsko čišćenje, pruža izrazito potrebnu njegu i hidrataciju. Potrebna je izrazito mala količina za stvaranje bogate pjene i temeljno pranje. Zaronite u luksuznu njegu kose s novim proizvodom na tržištu s hrvatskim potpisom.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt