Osjećajte se kao najbolji strijelac tijekom ljetnih sportskih natjecanja uz Samsung 8K televizore

Zahvaljujući nevjerojatnom iskustvu gledanja u 8K rezoluciji koju pokreće umjetna inteligencija, ljubitelji sporta sada mogu u potpunosti uživati u sportskom ljetu koje je pred nama

Ovo ljeto bit će pravi spektakl za sve ljubitelje sporta diljem svijeta. S obzirom na to da nas očekuju brojna velika sportska događanja, uključujući i iščekivano Europsko prvenstvo u nogometu, idealan je trenutak za nadogradnju kućnog kina. Zahvaljujući naprednoj 8K rezoluciji i AI funkcijama na najnovijim Samsung televizorima i soundbarima, nogometno ljeto dostići će sasvim novu razinu, dok ćete se vi osjećati kao da ste na tribinama.

Uz Neo QLED 8K televizor od 85 inča korisnici se u potpunosti mogu uživjeti u važnu utakmicu; ogroman zaslon idealan je za one koji žele organizirati gledanje kod kuće tijekom ovogodišnjeg bogatog sportskog rasporeda. Dostupne na novim Samsung 8K televizorima, uključujući vodeću Neo 2024 Neo QLED 8K seriju, značajke 8K AI Upscaling Pro i Motion Enhancer Pro pružaju iznimnu jasnoću prikaza tako što poboljšavaju sadržaj niske rezolucije te smanjuju izobličenje i zamućenje lopte. Sve kako ne biste propustili važan trenutak nogometne utakmice.

Istovremeno, zvukove stadiona možete dovesti ravno u svoj dnevni boravak zahvaljujući tehnologiji Object Tracking Sound Pro. Ova tehnologija, koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, omogućuje zvuku da se kreće zajedno s akcijom bez obzira na smjer, pružajući tako potpuno uranjanje u svaki detalj. Bez obzira na to slušate li slavlje zbog pobjedničkog gola ili napetu tišinu mase koja iščekuje kazneni udarac, čut ćete svaki kutak stadiona.

Tijekom ograničenog promotivnog razdoblja, korisnici mogu uživati u ekskluzivnim promocijama Samsung televizora i audio opreme za 2024. godinu. Od 10. lipnja na Samsung.com/hr započinje Samsung Summer Festival s ponudama poput besplatnog Freestyle uređaja uz svaku kupnju televizora od 98 inča. Također, tijekom trajanja festivala, kupci će moći odabrati 75-inčnu verziju modela QN900D ili Q900 SB, po cijeni onog dijagonale 65 inča.

Benjamin Braun, glavni direktor marketinga za Samsung Europe, komentirao je: „Naša najnovija linija 8K televizora, pokretana inovacijama umjetne inteligencije, savršen je dodatak za dom svakog ljubitelja sporta uoči velikog ljetnog sportskog događaja. Televizori se ističu izuzetnom vizualnom jasnoćom i životopisnim, uranjajućim zvukom. S obzirom na mnogobrojne sezonske promocije koje nudimo na Samsung.com, sada je idealno vrijeme za unaprjeđenje vašeg kućnog sustava za gledanje i uživanje u najboljem iskustvu gledanja koje smo ikad ponudili.“

Odigrajte pravi potez, odaberite veliki zaslon

Uz kupovinu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED i QLED dijagonala 75” ili većih, kupci će na poklon dobiti Soundbar, dok uz Neo QLED, QLED i UHD 98” na poklon dobivaju The Freestyle 2. generacije, te besplatnu dostavu i instalaciju televizora, s obzirom na njegovu izuzetno veliku dijagonalu. Promocija traje do 14. srpnja. Osim toga, svi televizori iz promocije uključuju i 2 godine redovnog jamstva uz 3 godine dodatne zaštite. Promocija za dodatne tri godine zaštite također traje do 14. srpnja 2024. i odnosi se na Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame modele iz 2023. i 2024. godine. Sve što je potrebno za ostvarenje dodatne zaštite, je kratka i jednostavna registracija kupnje, na internetskim stranicama www.extracare-promotion.com.

Samsung promocija EON OTT paketa sadržaja, u suradnji s Telemachom

Do 20. kolovoza 2024. godine, aktivna je i dodatna promocija Telemachove EON TV platforme, kojom će kupci uređaja kod ovlaštenih Samsung partnera, Harvey Norman, Ronis, Tehno-Mag, Svijet medija i Elipso, dobiti i voucher uz kupnju televizora, kojeg mogu iskoristiti na eon.telemach.hr. Kupci će uz kupnju jednog od dva odabrana modela Samsung UHD i QLED televizora, dijagonale 65 inča ili većih, dobiti tri mjeseca besplatnog korištenja EON FULL TV paketa.

Također, korisnici će uz kupnju bilo kojeg Samsung OLED ili Neo QLED prijamnika dobiti tri mjeseca promotivnog korištenja EON PREMIUM TV usluge. Ova promocija je dostupna uz kupnju bilo kojeg modela 98-inčnog Samsung TV prijamnika .

EON TV je Telemachova TV platforma koja omogućava posve novo iskustvo gledanja omiljenih naslova. TV sadržaje je moguće pratiti na tabletu, računalu, pametnom telefonu i, naravno, smart TV-u i do 7 dana unatrag. Uz Videoklub s više od 25.000 naslova te mogućnost preuzimanja sadržaja za offline gledanje, EON TV uvijek nudi nešto novo.

Samsung poziva sve ljubitelje sporta da razgledaju posebne promocije kod prodajnih partnera i na njihovim web stranicama, pripremajući se za uzbudljivo sportsko ljeto. Za više informacija o najnovijim Samsung inovacijama u AI tehnologiji za 8K, te da biste saznali više o najnovijim ponudama televizora i audio uređaja, posjetite https://www.samsung.com/hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt