Samsung interaktivna zona veliki je ljetni hit

Samsung Electronics i Hrvatski Telekom udružili su snage tijekom lipnja kako bi vjernim navijačima ususret nogometnoj groznici omogućili djelić atmosfere s najvećih stadiona koji će uskoro biti centar nogometnog događanja. Interaktivne zone bit će uspostavljene u tri hrvatska grada – Split, Rijeka i Zagreb, – te će unutar samih zona, osim dobre zabave, biti omogućene različite igre i vrijedne nagrade.

GALAXY AI foto korner zasigurno je glavna zvijezda ovog događanja. Unutar specijalno kreiranog foto kutka, svi zainteresirani moći će odabranim Samsung uređajem te uz pomoć značajki umjetne inteligencije, fotografirati se sa svojim najdražim nogometnim reprezentativcem. Personalizirana fotografija s nekim od nogometnih herojima gotova je unutar samo nekoliko sekundi, a svoju uspomenu posjetitelji mogu sačuvati u digitalnom obliku ili isprintati fizički. Posjetitelji će tako imati jedinstvenu priliku otkriti nove razine kreativnosti i zabave koje donosi GALAXY AI.

Interaktivna zona puna je iznenađenja, pa tako totem s Memory igrom osim zabave donosi vrijedne nagrade svima koji zaigraju. Cilj igre je spojiti što više parova kartica sa slikama igrača hrvatske nogometne reprezentacije u što kraćem roku, a svatko tko zaigra osvaja vrijedne navijačke rekvizite. „Najbrži prsti“ će, osim šešira, trubica i napuhanih udaraljki, moći osvojiti Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch6 ili Samsung Galaxy Buds FE. Za dobru atmosferu pobrinut će se i Luka Bulić koji će biti moderator ovih zabavnih događanja.

Pripremi se za nadolazeće prvenstvo i kući odnesi vrijedne nagrade! Posjeti:

  • 5.6. (srijeda) – Split, CCO, od 9:00 do 21:00

  • 8.6. (subota) – Rijeka, Korzo, od 11:00 do 15:00

  • 14.6. (petak) – Zagreb, Opatovina, od 16:00 do 20:00,

zabavi se s najbližima i osjeti tračak nogometne groznice ususret najvećem sportskom događaju godine.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt