Samsung se udružio s tvrtkama Disney i Pixar kako bi promovirao novu liniju Bespoke AI perilica rublja u novom videu povodom premijere filma Izvrnuto obrnuto 2

Bavljenje prljavim rubljem ponekad može biti naporno – pomislite samo na razdvajanje boja, odvojeno pranje odjeće za odrasle i djecu, čitanje i razumijevanje etiketa s uputama za održavanje, te odabir različitih deterdženata i omekšivača – što su samo neke od „glavobolja“ prilikom pranja rublja.

U novom videu kampanje, koja je započela 28. svibnja, Samsung predstavlja kako nova linija Bespoke AI perilica rublja uklanja frustraciju iz svakodnevnih kućanskih poslova. Video je nastao u suradnji s tvrtkama Disney i Pixar, a prikazuje likove iz filma „Izvrnuto obrnuto 2“, koji dolazi u kina 14. lipnja1.

Kampanja daje zabavan pogled na emocionalni vrtuljak koji se može izbjeći odabirom nove linije Samsung BESPOKE AI perilica rublja, s funkcijama kao što je AI EcoBubble™2. U ovom nastavku popularnog crtića pojavljuju se nove emocije – Anksioznost, Sram, Dosada i Zavist – kad glavna junakinja Riley napuni 13 godina i počne se suočavati s novim izazovima.

Nova linija Samsung Bespoke AI perilica rublja koristi inovativnu tehnologiju SpaceMax™, koja omogućava veći kapacitet punjenja s 11 kg u standardnom kućištu dubine od 600 mm. Ovo će svakako biti od koristi za zauzete obitelji s djecom, posebno za vrlo aktivne obitelji koje prikupe više rublja za pranje od prosjeka!

Tijekom AI Wash ciklusa, pametni algoritmi analiziraju tkaninu i prilagođavaju ciklus pranja kako bi postigli najbolje rezultate uz minimalnu potrošnju energije i vode. Bez obzira perete li osjetljive tkanine ili zahtjevne materijale, ove pametne perilice rublja prilagodit će se vašim potrebama i osigurati izvanredne rezultate baš svaki put. Na ovaj način, rublje se temeljito pere u hladnoj vodi, smanjujući potrošnju energije do 70 % u usporedbi s pranjem u toploj vodi. Također, boja i tekstura tkanine štite se do 45,5 %, uključujući i poboljšanu njegu tkanine.

Suradnja s filmom „Izvrnuto obrnuto 2“ u produkciji Disneyja i Pixara bila je osvježavajuća jer smo mogli osmisliti nove načine za ispričati priču. Nastavit ćemo predstavljati prednosti nove Bespoke AI linije perilica rublja koje korisnicima pomažu u suočavanju s različitim emocijama“, izjavila je Jeannie Young, potpredsjednica tvrtke Samsung Electronics.

U sklopu suradnje s filmom „Izvrnuto obrnuto 2“, Disney i Pixar također će prikazivati i zabavne scene u vodećim maloprodajnim trgovinama diljem svijeta .

U iščekivanju svjetske premijere filma „Izvrnuto obrnuto 2“, koja na velika platna dolazi 14. lipnja, promotivni video kampanje može se pogledati na Samsung YouTube, Instagram, TikTok i Facebook kanalima.

1 Datum premijere filma “Izvrnuto obrnuto 2” može varirati ovisno o zemlji.

2 AI EcoBubble™ detekcijske i senzorske mogućnosti dostupne su samo za AI Wash & Dry™ i cikluse za posteljinu te se temelje na modelima dubokog učenja treniranim korištenjem unaprijed definiranog skupa podataka, što može rezultirati netočnim ili pogrešnim rezultatima. Novi skupovi podataka mogu se povremeno uvoditi u modele učenja radi poboljšanja točnosti.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt