Hrvatski Telekom lansirao ponudu Appleovih i Samsungovih uređaja po vrlo atraktivnim cijenama

Hrvatski Telekom je početkom srpnja u suradnji s najvećim proizvođačima smartfona Appleom i Samsungom lansirao ponudu njihovih flagship uređaja po vrlo atraktivnim cijenama.

 

S obzirom da tehnologija smartfona neprestano napreduje i oni su moćni svestrani uređaji poput računala, nažalost, tako raste i njihova cijena.

 

HT je prepoznao problem te je u svibnju lansirao novi model plaćanja Manje plati pa zamijeni u kome korisnik plaća manje uređaj na 24 rate (30-40 posto manja je rata za uređaj). Nakon razdoblja korištenja, uređaj, ako je u uščuvanom stanju, vraća bez daljnjih troškova te može uzeti novi. Želi li ga zadržati za sebe, ostatak vrijednosti (30-40 posto cijene uređaja) plaća kao 25-tu ratu.

 

Dodatno, kako bi uz pristupačnost podržao i ESG inicijative, Hrvatski Telekom nudi prikup i otkup starih telefona, što nagrađuje dodatnim popustima na nove uređaje.

Na primjer, korisnik može kupiti iPhone 15 za samo 9,99 €/mj. uz sljedeći model: na prodajno mjesto donese svoj rabljeni iPhone 13 128 GB koji je sada već skoro tri godine star i vrijeme mu je za zamjenu. Otkupljuje se na sljedeći način:

 

  • otkupna cijena je do 236 eura za dobro čuvani uređaj
  • dodatno, kao poticaj za ekološko zbrinjavanje rabljenog uređaja, HT svakom korisniku daje promotivni popust od dodatnih 120 eura za cijenu novog uređaja
  • ako se korisnik odluči i za model Manje plati pa zamijeni, procijenjena vrijednost uređaja nakon 24 mjeseca je 347,15 eura što dodatno smanjuje njegovu mjesečnu ratu
  • na taj način, uz otkup starog uređaja iPhone 13 od 128 GB (236 eura), dodatni popust (120 eura) i ostatak vrijednosti uz model Manje plati pa zamijeni (347,15 eura) dolazimo do mjesečne rate od 9,99 €/mj. umjesto pune rate od 38,99 €/mj. na tarifi Unlimited GB (uz plaćanje na 24 mjesečne rate)

 

Na ovaj inovativan način HT je omogućio svojim korisnicima bezbrižno ljeto uz tarifu Unlimited GB, izvrstan uređaj iPhone 15 i sve to u jedinstvenom sustavu One stop shop koji donosi sve ono što je korisnicima bitno: najpovoljniji mjesečni izdatak kroz 24 mjeseca na HT računu, rješavanje starog uređaja bez brige te zadovoljstvo surfanja uz Unlimited GB da sve što ovog ljeta dožive - ovjekovječe i podijele sa najmilijima na najboljoj mreži u Hrvatskoj.

 

Dodatne informacije potražite na linkovima:

 

https://www.hrvatskitelekom.hr/vruca-ponuda-samsung

https://www.hrvatskitelekom.hr/hit-ljeta-iphone

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt