Dok je plavi tim slavio prvu pobjedu, u crvenom timu pale prve nominacije za ispadanje


Trećeg dana na otoku kandidati 'Survivora' natjecali su se u izazovu za osvajanje plemenskog imuniteta, sa zadatkom da u što kraćem roku prođu poligon koji se sastojao od tobogana i drvene prepreke na kopnu te testa preciznosti na kraju. S obzirom na to da je svaka dosadašnja pobjeda pripala crvenom timu, članovi plavog tima izazovu su pristupili s velikom željom da pobijede, a već pet uzastopnih bodova u njihovu korist na početku izazova ukazali su da im se sreća napokon osmjehnula. Svaki kandidat iz plavog tima dao je najbolje od sebe, a posljednji bod za svoju ekipu osvojio je Goran, privevši izazov kraju s rezultatom 8:3 za plavi tim. 
„Crveni tim, čestitke na trudu, ali vi ste danas po prvi puta okusili gorak okus poraza. Plavi tim, vi se u pravom trenutku ostvarili svoju prvu i najvažniju pobjedu. Ostvarili ste plemenski imunitet te ste na taj način spašeni od Plemenskog vijeća“, poručio je Mario Mlinarić koji je s užitkom pratio uzbudljivo natjecanje kandidata. „Danas se napokon posložilo sve kako treba. Svi jučerašnji razgovori i naš rad napokon su urodili plodom, a ovo je neka realnost koju očekujemo da će se nastaviti i dalje“, izjavio je Goran prije nego što je Tena kao vođa njihova tima preuzela totem koji cijeli tim štiti od eliminacije. Dok je plavi tim svoju prvu pobjedu slavio uz zarazne ritmove i koreografiju poznate Ivanine pjesme 'Šumica', crveni tim morao se psihički pripremiti za iduću igru u kojoj pobjednik osvaja osobni imunitet. 
Po prvi puta, kandidati nisu igrali kao tim, nego svatko za sebe, a za oslobođenje od eliminacije morali su izvršiti naizgled jednostavan zadatak – što dulje balansirati kockama. Najmirniju ruku u ovom zadatku imao je Stefan kojemu je pripala ogrlica za osobni imunitet, dok je sudbina ostalih kandidata ostala neizvjesna. Na Plemenskom vijeću, koje se održalo navečer, timovima su dodijeljena imena prema gradovima u Dominikanskoj Republici, pa je tako plavi tim dobio ime Azua, a crveni Mao. Kraj večeri obilježile su prve nominacije unutar crvenog tima, a izvlačenje glasova pokazalo je da su najslabije karike Ivona i Niggor koji su s jednakim brojem glasova nominirani za izbacivanje.Plavi tim u ključnom je trenutku izborio pobjedu u izazovu koja im je osigurala imunitet, a hoće li se njihov pobjednički niz nastaviti, doznat će se već u idućoj epizodi.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt