Evo gdje Zagrepčani mogu kupovati po uvjerljivo najnižim cijenama


Od kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama do gostoljubivog okruženja, Nuper je odredište za one koji traže promišljenu kupnju kao nikada prije. 

Uzadnje smo vrijeme „bombardirani“ sa svih strana o poskupljenjima hrane i osnovnih potrepština te pronaći trgovinu koja nudi kvalitetne proizvode bez kompromisa u cijeni pravi je dragulj. No, jedan takav dragulj našao se u Zagrebu. 

Diskont Nuper nudi uvjerljivo najniže cijene namirnica i mješovitih proizvoda u Hrvatskoj. NUPER CIJENE – SUPER CIJENE Pristupačna kupovina dobiva potpuno novo značenje u ovom diskontu koji se smjestio na Radničkoj cesti 182. 

Od osnovnih prehrambenih namirnica kao što su tjestenina i riža preko alkoholnih pića, pa sve do sredstva za čišćenje i higijenu, Nuper sve to nudi po uvjerljivo najnižim cijenama.Marljivo njeguju raznoliku ponudu zbog čega svakodnevno stižu novi proizvodi na police, a pristupačni izbor ne ugrožava kvalitetu. 

Sam pogled na police ostavit će vas u pozitivnom šoku, a ljubazno osoblje svaki će posjet pretvoriti u ugodnu avanturu zbog koje ćete se poželjeti ponovno vratiti. Bilo da ste vješti lovac na povoljne cijene ili netko tko želi iskoristiti svaki cent, Nuper je vaše krajnje odredište za jeftinu kupovinu.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt