Prirodna kozmetika na bazi magarećeg mlijeka bez koje ne možemo zamisliti svoju ljetnu rutinu


MyCLEA, jedini hrvatski brend koji u sebi sadrži magareće mlijeko, pružit će vam ovo ljeto bezvremenski recept za blistavu i zdravu kožu. 

Dok uživamo u toplim i dužim danima te nas lijepo vrijeme mami na avanture na otvorenom, ključno je zapamtiti da naša koža zahtijeva dodatnu njegu i pažnju tijekom ove sezone. Sunce može biti i ugodno i nemilosrdno prema našoj koži, čineći osnovnu njegu bitnim segmentom ljetne rutine. 

Zimi najčešće posežemo za bogatim kremama i proizvodima za njegu, dok se ljeti više okrećemo onim laganijim koji pružaju hidrataciju bez osjećaja težine ili masnoće na koži. Upravo su se takvi proizvodi za njegu lica i tijela pronašli u asortimanu hrvatskog brenda prirodne kozmetike. 

MYCLEA – BREND KOJI POMIČE GRANICE PRIRODNE KOZMETIKE U HRVATSKOJ

MyCLEA jedini je hrvatski brend koji kao glavni sastojak koristi visokokvalitetno magareće mlijeko, iskorištavajući tako moć prirodnog sastojka koji se koristi još od drevnih civilizacija. Ono se pokazalo kao izuzetno hranjivim i nježnim sastojkom, koji podjednako plijeni pažnju ljubitelja ljepote i stručnjaka za njegu kože. 

Emolijentno djelovanje, visoki udio vitamina C, A, B1, B2, B6, D i E te velike količine kalcija i magnezija čine ga vrlo moćnim eliksirom za njegu i zaštitu kože, a zbog svoje nježnosti mogu ga koristiti i najosjetljiviji tipovi. Spojem magarećeg mlijeka te brojnih drugih prirodnih sastojaka kao što su ulje slatkog badema, aloe vera i koštice marelice, pomno je osmišljeno sedam proizvoda za njegu lica i tijela.Za potpunu njegu lica tijekom ljetnih dana (i noći), poboljšani tonus i zadržavanje vlage tu su se našle dnevna i noćna krema koje se brzo upijaju u kožu ostavljajući je njegovanom i podatnom.

MyCLEA micelarna voda odgovarat će svim tipovima kože jer sadrži vrlo umirujuće sastojke poput aloe vere koji neće isušiti lice, kao druge micelarne, a uz to će učinkovito ukloniti ostatke kreme za sunčanje, make up te ostale nečistoće s lica. Za one dane kada želite dubinski očistiti lice, MyCLEA piling za lice i vrat u sebi sadrži sitna zrnca koštica marelice koja čiste pore i odumrle stanice. Zbog formule obogaćene bijelom glinom, piling možete koristiti i kao masku što ga čini idealnim 2u1 proizvodom koji možete ponijeti u svojoj kozmetičkoj torbici na more! Da bi svom tijelu pružili jednaku ljubav i njegu kao licu, tu su tri proizvoda koja će ovo ljeto vašu kožu održati glatkom i podatnom. 

MyCLEA krema za tuširanje, kao što i samo ime kaže, savršene je kremaste teksture koja pruža intenzivan osjećaj njege uz neodoljiv miris slatkog badema. Za one vruće dane, kada želite dodatno nahraniti kožu bez osjećaja težine tu je apsolutni ljetni favorit – MyCLEA mlijeko za tijelo. 

Ono je pravi izbor jer za njegu kože jer, uz neizostavno magareće mlijeko, sadrži i koenzim Q10, a zbog uree momentalno opušta zategnutu kožu nakon sunčanja te vaš preplanuli ten duže zadržava. Kako bi zaokružili cijelu priču oko njege tijela, tu je hranjiva krema za ruke koja, uz magareće mlijeko, sadrži i ulje badema te glicerin koji trenutno ublažuju znakove suhoće i hidratiziraju vaše ruke.

Za MyCLEA proizvode ovog ljeta odlučile su se i naše influencerice Lana Klingor Mihić, Bela Make Up, Ivana Pirizović, ali i brojne druge koje uživaju u blagodatima magarećeg mlijeka. A ako ste i vi u potrazi za proizvodima koji će vratiti vašoj koži sjaj, ostaviti ju mekanom i njegovanom, a uz to se učinkovito boriti i protiv znakova starenja, isprobajte MyCLEA proizvode.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt