Omiljeni CHANEL serum od sada je dostupan u XXL veličini


Revitalizirajući serum N°1 DE CHANEL dokazao je svoje dugoročne učinke na izgled 5 znakova starenja. Serum s vremenom postaje još učinkovitiji: pokazatelj vitalnosti kože peterostruko se povećava nakon 6 mjeseci. Učinkovitost proizvoda temelji se na neprekidnoj upotrebi tijekom vremena, što je inspiriralo stvaranje nove XXL veličine od 100 ml. 

U svojem laboratoriju u Pantinu, CHANEL Istraživanja provela su opažanja inteligencije prirode i primijenila je na biomimetičku inovaciju. Za produljenje životnog vijeka stanica kože, kozmetička linija protiv starenja N°1 DE CHANEL obogaćena je iznimnim sastojcima dobivenim iz kamelije. U srcu ove linije, ekstrakt crvene kamelije pruža svoja dvostruka zaštitna i stimulirajuća svojstva. 

Glavni korak u rutini njege protiv starenja, revitalizirajući serum oslobađa svu snagu ovog ekstrakta.Lagana tekstura revitalizirajućeg seruma N°1 DE CHANEL koži donosi osjećaj ugodnosti i svježine. Nakon korištenja jedne bočice* koža izgleda blistavija (+87%), njezina je elastičnost poboljšana (+77%), kao i osjećaj ugodnosti (+77%). Smanjuje se izgled pora (-25%) i bora (-24%). Pokazatelj vitalnosti kože povećava se pet puta.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt