88-godišnja zvijezda Harryja Pottera u kampanji za jedan od najpopularnijih svjetskih brendova


Premda je osnovan još davne 1846. godine, LOEWE je svoj novi procvat ponovno doživio prije nekoliko godina zahvaljujući kreativnom direktoru J. W. Andersonu koji dobro zna kako stvoriti trend na luksuzan, ali cool način. Premda je brend Miu Miu ove godine zasjeo na prvo mjesto ljestvice brendova za kojima se najviše žudi, LOEWE itekako dobro kotira među fashionisticama, a ovih dana je ponovno u fokusu. Maggie Smith za LOEWE je snimila odličnu kampanju koja je oduševila fanove. Maggie Smith za LOEWE

88-godišnja Maggie Smith za LOEWE snimila je fotografije o kojima svi govore

Kultna britanska glumica, koju smo gledali u sagi "Harry Potter", seriji "Downton Abbey", i filmovima kao što su "Redovnice nastupaju" i "Kuka", u 88. godini života dobila je zanimljivu ponudu - da snimi unosnu modnu kampanju brenda koji žari i pali svijetom mode. Maggie Smith za LOEWE je pozirala pred fotoaparatom Juergena Tellera, koji je slavnu glumicu snimio ispred zida od crvenih cigli, odjevenu u haljine i krznene kapute ove luksuzne modne kuće. Maggie Smith za LOEWE Uz Maggie Smith, zvijezde fotografija su i atraktivne Paseo i Puzzle torbe s potpisom LOEWE.

Kampanja u kojoj Maggie smith pozira za LOEWE pun je pogodak

Odličnu kampanju modnog brenda koji dominira svijetom mode svojim oversized vestama, najfinijim torbama i otkačenim štiklama, poput onih ispod čijih se potpetica nalaze crveni baloni, oduševio je svijet mode ovim potezom.

PROČITAJTE: Poželjniji od Jacquemusa i Prade: Miu Miu je službeno najpopularniji brend 2023. godine

Kampanju s Maggie Smith nahvalio je i sam Vogue koji je napisao kako je ova kampanja upravo ono što je svijetu mode trebalo, a brojni celebrityji i modni influenceri na svojim su profilima iskazali oduševljenje fotografijama poznate glumice. Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, kraljevskih dvora, serija, filmova, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.  
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt