Japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike


Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila. Za one koji vole uredan dom ovo je idealan spoj japanskog minimalizma i skandinavske funkcionalnosti, koja doprinosi smirenoj atmosferi. Japandi stil sve je popularniji i sve prisutniji u uređenju interijera, a posebno se dobro kombinira s dobro poznatim skandinavskim minimalističkim pristupom, upravo zbog idealnog spoja poznate skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike. 

Upravo nova JYSKova Japandi kolekcija odiše neutralnim bojama, čistim linijama i prirodnim materijalima, koji će vaš prostor učiniti svjetlijim i ugodnijim za opuštanje. Uz mirnu i jednostavnu atmosferu u vašem domu, lakše ćete smiriti misli i zasigurno ćete se odmoriti od užurbane svakodnevice i mnogih obaveza. 

SOLLERUP dnevni krevet minimalističkog dizajna sa svijetlim drvetom iz borove šume odlično će se uklopiti u vaš dnevni boravak ili kutak za čitanje, a prateći mekani jastuci od svijetlosive tkanine učinit će ga ga još udobnijim, pri čemu ih možete kombinirati i rasporediti kako želite. Na taj način se ovaj dnevni krevet može koristiti kao kauč ili kao krevet. Stolić iz iste linije, također minimalističkog izgleda sa svijetlom borovinom, čistim linijama i prostorom za odlaganje ispod stola, bit će idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i diskretnu pohranu knjiga, časopisa ili društvenih igara kako bi zadržali čiste plohe bez nepotrebnih detalja. Dok na stalak istog dizajna smjestite zanimljivu stolnu lampu


Manje je više tako da pažljivo birajte dekoracije kako bi upotpunili veće komade namještaja. Odlično funkcioniraju prirodna vlakna svijetlih boja i održivi materijali poput bambusa ili pamuka, a uz to se nemojte bojati uklopiti i pokoji statement komad od keramike ili kamenine poput velike vaze


Sav namještaj u novoj Japandi kolekciji izrađen je od čvrstog FSC® certificiranog bora kao jedinog materijala (FSC® N001715). Upravo zbog toga, ovom namještaju možete jednostavno dati osobni pečat ili ponovo upotrijebiti drvo kad dođe vrijeme za promjenu. 

Za više informacija o novoj kolekciji posjetite JYSK.hr i inspirirajte se cijelom Japandi kolekcijom proizvoda.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt