LANC├öME PREDSTAVLJA NOVI EXTRAIT DE PARFUM ­čž┤


Godina 2023. ozna─Źava velik trenutak u povijesti mirisa La vie est belle.

Ove se godine Lanc├┤me prebacio na jedinstvenu vi┼íestruku viziju sre─çe u novoj  kampanji, koja slavi snagu sestrinstva te osje─çaj zajedni┼ítva i povezanosti. Povijesna muza mirisa La vie est belle Julia Roberts pozvala je cijelu zajednicu ambasadorica brenda Lanc├┤me da zajedno stanu za ujedinjenu izjavu sre─çe: Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz i Zendaya Coleman pridru┼żile su joj se uz dvije nove muze: Ayu Nakamura i HoYeon Jung. Ova legendarna postava aktivistica za sre─çu utjelovljuje Lanc├┤meov novi pogled na La vie est belle: raznovrsniji i inkluzivniji nego ikada prije, njegova poruka nikad nije bila tako sna┼żna.

 

Ova nezaboravna kampanja otvorila je eru iznimaka za Lanc├┤meov kultni miris. U rujnu ove godine obilje┼żava se jo┼í jedna velika prekretnica: brend predstavlja ekskluzivno izdanje nove parfemske verzije mirisa La vie est belle.

 

Sre─ça je najdragocjeniji dar

 

Izra┼żavaju─çi uvjerenje da je sre─ça pravo blago, Lanc├┤me predstavlja parfemsku vodu La vie est belle L’Extrait. Sna┼żan, ali nje┼żan duet ru┼że i blijede perunike, poja─Źan dubinom akorda ouda i zarobljen u zlatnoj bo─Źici. Preplavljen tajanstveno┼í─çu, ovaj luksuzni miris utjelovljuje ideju da je svaka prolazna sekunda sre─çe dragocjena. Moramo je prihvatiti. Maksimalno je iskoristiti. Njegovati je i podijeliti s drugima. Kao savr┼íen dar za blagdane, ovo je kolekcionarsko izdanje poziv da slijedimo put zlatne kapljice i otkrijemo novi dragocjeni miris sre─çe.

 

La vie est belle L’Extrait: Sre─ça je najdragocjeniji dar.

 

Dragocjena drvenasta perunika iz Lanc├┤mea.

 

La vie est belle L’Extrait, koji su osmislili majstori parfumeri Anne Flipo i Dominique Ropion, dvoje kreatora originalne parfemske vode iz 2012., stoji kao pionir u sagi. Izvrsniji nego prije, ovaj novi miris prvi je Lanc├┤meov miris koji sadr┼żava drvenastu peruniku. Izjava o luksuzu koju izgovara svaki pojedini sastojak u formuli. Olfaktivni prijevod zlatne sre─çe.

 

Vjeran cvjetnom gurmanskom potpisu mirisa La vie est belle, L'Extrait je reinterpretacija simboli─Źne parfemske vode koja stvara sofisticirano i duboko senzualno olfaktivno iskustvo s nekim od najprofinjenijih sastojaka iz palete parfumera. Sveta smola olibanum ili akord tamjana u gornjim notama dodaje za─Źinski zaokret legendarnom svje┼żem i vo─çnom po─Źetku, mije┼íaju─çi bergamot i akord crvenog vo─ça. U srcu kompozicije nalazi se esencija ru┼że koja o┼żivljava buket, dok maslac blijede perunike nagla┼íava njegovu sofisticiranost. Prvi put u La vie est belle, akord ouda mirisu donosi drveni potpis, ali i dubinu, bogatstvo i tajanstvenost u legendarni trag. Zadr┼żavaju─çi se kao topla, senzualna vibracija na ko┼żi, ova drvenasta faseta do─Źarava zadivljuju─çu ovisnost i daje nevi─Ĺenu rasko┼í mirisu La vie est belle.

 

La vie est belle L’Extrait vrlo je sofisticiran, izda┼ían i po┼żeljan miris. Najkoncentriraniji i najsofisticiraniji sok u asortimanu dosad.

 

Za L’Extrait zadr┼żali smo karakteristi─Źne note mirisa La vie est belle, dok smo intenzivirali drveni potpis slo┼żenim, zadivljuju─çim aspektima. To je zagonetan, misteriozan miris. Anne Flipo

 

S L’Extraitom stvorili smo miris koji utjelovljuje bogatstvo drve─ça. Miris pro┼żet toplim, jantarnim notama koje se savr┼íeno stapaju sa zadivljuju─çom dubinom ouda. To je sofisticirano i duboko senzualno olfaktivno iskustvo. Dominique Ropion

 

Zlatni osmijeh

 

Najdragocjeniji La vie est belle miris ikad stvoren morao je imati najluksuzniju bo─Źicu… Krajem ove godine za ovo ─çe ograni─Źeno izdanje legendaran kristalni osmijeh biti umo─Źen u zlato. Simboli─Źna bo─Źica zra─Źi toplom svjetlo┼í─çu sve do vrha svojih svjetlucavih krila. ─îini se kao da je zlatna kap prenijela Lanc├┤meov kultni parfem iz mirisa u bo─Źicu. Inovativnim postupkom koji zadr┼żava prozirnost do bo─Źice, uvijek otkriva njegov legendarni osmijeh odijevaju─çi ga u zlato. Izvrsnost u svakom smislu.

 

L’Extrait, najsofisticiranija varijacija mirisa La vie est belle za nezaboravan dar. Luksuzno kolekcionarsko izdanje. Prolazni osmijeh koji je snagom zlata postao vje─Źan. 

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt