Konzum pokreće natječaj Najbolje iz Hrvatske za podršku sportskim projektima

 Ambasadori kampanje su slavni hrvatski vaterpolist Josip Vrlić, nogometni reprezentativac Joško Gvardiol i svjetska rekorderka u ronjenju na dah Mirela Kardašević

Konzum kao dugogodišnji partner hrvatskog sporta pokreće natječaj Najbolje iz Hrvatske, namijenjen svim sportskim klubovima i udrugama na području naše zemlje čiji su korisnici djeca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Ukupni fond ovog natječaja iznosi 50.000 eura, a navedeni iznos Konzum je namijenio odabranim projektima kojima se potiče bavljenje sportskim aktivnostima i usvajanje zdravijih životnih navika, bilo kroz organizaciju dugoročnih sportskih programa u kojima mogu sudjelovati djeca i mladi, obnovu sportskih terena, kompleksa ili objekata, ili kroz odlazak na sportsko natjecanje i slično. Odabrane projekte Konzum će podržati s do 5.000 eura. Sportski klubovi i udruge mogu se prijaviti od 26. listopada pa sve do 23. studenoga putem online obrasca koji će biti dostupan na internetskoj stranici, prilikom čega će trebati ispuniti određene kriterije i kroz prijavu pokazati vrijednost samog projekta za zajednicu. Njihove inicijative ocjenjivat će povjerenstvo koje čine predstavnici Konzuma te slavni hrvatski vaterpolist Josip Vrlić.

„Kao profesionalni sportaš, pozdravljam aktivnosti koje doprinose poboljšanju sportskih uvjeta u našoj zemlji. Bavljenje sportom iznimno je važno za sve, bez obzira na godine života, a posebno za one najmlađe koji tek trebaju steći važne navike, kao što je briga o vlastitom zdravlju kroz sportske aktivnosti. Veselim se pristiglim prijavama te želim svima puno sreće“, rekao je Josip Vrlić, koji je osim člana povjerenstva ujedno i ambasador kampanje, zajedno s drugim poznatim sportašima kao što su nogometni reprezentativac Joško Gvardiol te Mirela Kardašević, svjetska rekorderka u ronjenju na dah.

„Kao jedna od najvećih kompanija u Hrvatskoj, svjesni smo svojeg utjecaja te smatramo da ga trebamo koristiti za stvaranje prosperitetnijeg i boljeg društva. Tako ne samo da pomažemo razvoj talenata kroz inicijativu Mali veliki talenti, već i kao dugogodišnji partner hrvatskog sporta promičemo i podržavamo zdrav i sportski način života. Zato ovom prilikom pozivamo sve sportske klubove i udruge da prijave svoje projekte namijenjene najmlađim uzrastima, a mi ćemo se potruditi podržati najbolje među njima“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Više detalja o natječaju Najbolje iz Hrvatske pronađite na poveznici

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt