Zahvaljujući Leonie Hanne, Karat nakit zasjao na revijama Hermesa i Elia Saaba

Paris Fashion Week, jedan od najprestižnijih modnih događaja na svijetu, trenutno je u tijeku. Modni entuzijasti iz svih krajeva svijeta sjatili su se u ovu prijestolnicu mode, a oči su posebice uprte u najpoznatije influencere, koji će nesumnjivo odabirom odjevnih komada i modnih dodataka diktirati trendove predstojeće sezone.

A jedna od najutjecajnijih svjetskih modnih influencerica, Leonie Hanne iz Njemačke, poznata po svom besprijekornom modnom ukusu i 4,6 milijuna pratitelja na Instagram profilu, dodala je dašak sjaja prestižnim revijama Hermesa i Elieja noseći srebrne Drop naušnice našeg domaćeg brenda Karat Jewelry.

 

Zanimljivo, do suradnje nije došlo posredstvom stilista, već je Leonie Hanne osobno odabrala Karat nakit kao dodatak svojoj odjeći na ovim kultnim modnim događanjima. Dizajnerica Rene Krasnić Velicki nije krila koliko je počašćena i oduševljena što vidi svoj komad nakita na Leonie.

 

''I sama sam poslovno prisustvovala pariškom Tjednu mode, a kako dugo pratim Leonie na Instagramu, znala sam da će i ona biti tamo pa sam joj ponijela poklon. Onda se dogodio moment kad te svemir podrži, večerala sam u hotelu u kojem je Leonie odsjela te sam joj ostavila poklon na recepciji. Leonie je već sutradan stilizirala Drop naušnice iz Manifesto kolekcije na revije Hermesa i Ellie Saaba. Malo je reći da sam počašćena i oduševljena što je veliko modno ime poput Leonie, kojoj se nudi luksuzan nakit poput Cartiera, Tiffany-a, Bottege Venete, Fendija, Chanela i sličnih, izabrala nositi Karat na dva toliko važna modna događaja. Ovo je veliki uspjeh za naš brend.'' – istaknula je Rene.

 

Iako je Karat Jewelry već nekoliko godina omiljeni domaći brend nakita, mjesto pod svjetlima reflektora na dva najprestižnija svjetska događaja u svijetu mode, označava značajnu prekretnicu na putu brenda prema globalnom priznanju i uspjehu.

 

Drop naušnice dostupne su i na webshopu brenda.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt