Douglas Beauty Easter Egg osvojio trendseterice

Posljednjih godina, beauty boxovi su stekli ogromnu popularnost među ljubiteljima make-upa, i to s razlogom. Kutije maštovitog dizajna prepune kozmeti

kih proizvoda, postale su prava senzacija jer nude jedinstvenu priliku za otkrivanje novih brendova i trendova u svijetu ljepote. Beauty box sadrži sve za osvježenje svakodnevne beauty rutine - od mini verzija omiljenih proizvoda do ekskluzivnih noviteta svakog mjeseca.

S dolaskom proljeća, mijenjaju se i potrebe naše kože koja zahtijeva dodatnu njegu i osvježenje, ali i rado prihvaća vedriji make up u toplijim tonovima. Nakon uspješnog Douglas Collection Valentine's Boxa, make up trendseterice osvaja Douglas Beauty Easter Egg. Neodoljivo jaje pastelnih boja kombinira koncept beauty boxa s proljetnom tematikom makeovera.

Unutar Beauty Easter Egga krije se prava riznica 16 must-have proizvoda za osvježenje svakodnevne proljetne beauty rutine. Od proizvoda za njegu kože, preko omiljenih make-up proizvoda pa sve do dodataka za kosu, pažljivo su odabrani vrhunski proizvodi koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Za svježinu i hidrataciju kože, tu je Mario Badescu Facial Spray Rosewater koji će osvježiti vašu kožu tijekom cijelog dana, dok će Dermacosmetics Dr. Susanne Von Schmiedeberg L-Carnosine Anti.A.g.e. Cream pružiti anti-aging zaštitu i ostaviti kožu blistavom, hidratiziranom i pomlađenom.

Kada je u pitanju njega kose, Maria Nila Cream Heat Spray zaštitit će pramenove i o

uvati boju od topline styling uređaja, dok će Olaplex No9 Bond Protector Nourishing Hair Serum oja ati i obnoviti kosu, ostavljajući je svilenkasto glatkom i sjajnom. Za naglašene o i, Morphe Brow Setting Gel i Mesauda Ink Liner Eyeliner osigurat e besprijekoran izgled, upotpunjen mekim i hidratiziranim usnama glossy efekta zahvaljujući Inuwet Bunny Delice Lip Balmu.

Tu su i dodatni proizvodi poput mini palete sjenila, Elizabeth Arden Eight Hour Intensive Hand Cream za hidrataciju ruku te Crystallove Roll-on Bottle For Oil With Natural Stone koji unosi osjećaj luksuza u beauty rutinu.

Uživajte u eksperimentiranju s novim proizvodima i osvježite svoj izgled za proljetnu sezonu koja donosi nove mogućnosti i inspiraciju na svakom koraku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt