Samsung se udružio sa surferskom, skateboarding i break dance ligom kako bi podržao ovu sportsku zajednicu na putu do Pariza 2024.

Nova partnerstvo s World Surf League, Street League Skateboarding i Pro Breaking Tour — izgrađeno na zajedničkim vrijednostima i poštovanju — utjelovljuju uvjerenje branda da “Otvorenost uvijek pobjeđuje”

Tvrtka Samsung, svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, danas je najavila tri nove suradnje koje produbljuju dugogodišnju potporu sportu i duboku ukorijenjenu vrijednost Samsung branda otvorenosti. Zajedno sa Svjetskom surf ligom (WSL), Street League Skateboarding (SLS) i Pro Breaking Tour (PBT) Samsung će proslaviti sportove surfanja, skateboardinga i break dancea, te njihove zajednice, na putu za Pariz 2024. godine.

Službena tema tvrtke Samsung za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024., “Otvorenost uvijek pobjeđuje”, potvrđuje uvjerenje da s otvorenim umom svako novo iskustvo postaje značajno postignuće koje otvara nove perspektive i beskonačne mogućnosti. Ova tri sporta, svaki izgrađen sa zajedničkim vrijednostima i poštovanjem, utjelovljuju duh „Otvorenost uvijek pobjeđuje", a Samsung je predan podršci njihovim inspirativnim i blisko povezanim zajednicama.

Surfanje, skateboarding i break dance, iako ponosno jedinstveni, dijele zajedničke temelje", rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business odjela u Samsung Electronics. „Otvoreni način razmišljanja za isprobavanje novih stvari, odlučnost da se pomaknu granice i inkluzivnost koja obuhvaća srce svakog sporta. Ovi atributi su nešto oko čega je Samsung strastven i čast nam je podržati ove tri organizacije i njihove sportaše dok svakodnevno rade na populariziranju svojih sportova."

Samsung će uključiti surfere, skateboardere i breakere, kao i njihove navijače, na ključnim događajima na putu do Pariza. Kroz novu inicijativu kojoj je primarni cilj ukazati na jedinstvene subkulture i njihove jedince, ova jedinstvena suradnja bit će predstavljena u travnju.

Ponosni smo na partnerstvo s brandom Samsung kako bismo predstavili naše nevjerojatne sportaše i njihovo putovanje u Pariz 2024. i na Tahiti,” rekao je Tim Greenberg, izvršni potpredsjednik WSL odjela Strategije sadržaja i produkcije. „Zajedno ćemo slaviti jedinstvenu kulturu surfanja, zajednice i sportaše u ovoj važnoj i uzbudljivoj godini za ovaj sport."

Naša organizacija osnovana je s ciljem poticanja popularnosti i prihvaćanja uličnog skateboardinga diljem svijeta,” rekao je Matt Rodriguez, generalni direktor SLS-a. „Živimo ove vrijednosti svaki dan i drago nam je što smo se ujedinili s nekim kao što je Samsung, brend koji se u svojoj srži usredotočuje na otvorenost i inkluzivnost. Zajedno ćemo ojačati našu platformu, podržati našu zajednicu i ojačati zajedničku vjeru u otvorenost.”

Tijekom prošlog desetljeća, svjedočili smo nevjerojatnoj evoluciji u našem sportu i kulturi,” rekao je Chris Wright, poznat i kao „Cros One”, osnivač PBT-a. Veliki pozdrav b-boysima i b-djevojkama koji svaki dan pomiču granice kreativnosti i samoizražavanja. Sada se spremamo ispisati povijest s našm olimpijskim prvijencem, i uzbuđeni smo što se Samsung uključio kako bismo pojačali ovaj ključni trenutak na našem sportskom putu.”

Dodatni detalji o inicijativi zajednice i partnerskim aktivnostima bit će objavljeni u nadolazećim tjednima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt