Nataša Janjić otkrila trik s kojim se čarobno rješava bora u samo dvije minute

Jedne od najpoznatijih hrvatskih glumica i voditeljica Nataša Janjić Medančić i Mirna Maras Batinić oduševile su svoje pratitelje objavama na društvenim mrežama u kojima su otkrile tajnu svog prekrasnog i mladolikog izgleda. Uvijek se s posebnom pažnjom brinu za svoju kožu, a nedavno su otkrile jedan proizvod koji obožavaju koristiti prije glamuroznih događanja, važnih snimanja i poziranja na crvenom tepihu.

Kako bi se nastajanje bora, vrećica ispod očiju i podočnjaka barem ublažilo, potrebno je imati kvalitetnu rutinu, u što se uvjerila i Nataša Janjić Medančić koja je otkrila svoj trik za rješavanje bora prije važnih događanja, snimanja serija i poziranja na crvenom tepihu. Riječ je o novoj Remescar liniji tretmana podočnjaka, sitnih bora i spuštenih kapaka.

Ovo je pravi wow efekt. Učinak je momentalan, za dvije do tri minute i traje oko osam sati“, otkrila je Nataša Janjić Medančić.

Mirnu je posebno oduševila krema za korekciju bora, a kaže da ju najviše voli nanijeti nakon šminke. Nakon samo dvije minute, Mirna tvrdi da su bore zaglađene, a cijeli make up look izgleda još ljepše.

Čarolija u dvije minute

Bore najčešće nastaju utjecajem nekoliko faktora, između ostaloga, starenjem. To je prirodni proces tijekom kojeg dolazi do smanjene proizvodnje kolagena u koži. Sa starenjem, koža postaje tanja i suha što je sasvim normalna pojava, ali postoje određene aktivnosti koje također doprinose nastajanju bora, a koje svakodnevnim izborima možemo promijeniti, odnosno, usporiti nastajanje bora, a neke čak i zagladiti.

Pravi WOW efekt

Novi proizvodi poznatog europskog brenda gotovo su 90 % biljnog podrijetla s klinički dokazanom učinkovitošću. Zahvaljujući prirodnim sastojcima poput minerala gline, ekstrakta crvene alge, sjemenki kvinoje, gospine trave i svilenog bagrema, nove kreme sprečavaju

isušivanje kože, pružaju dodatnu hidrataciju i štite elastična vlakna kože. I najbolje od svega, rezultati su vidljivi odmah – u samo dvije minute! Uz to, nova linija proizvoda jednostavno se može nanositi i na našminkano lice, a prikladna je i za osjetljivu kožu, nešto u što se nije samo uvjerila Nataša, nego i poznata hrvatska voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić.

Europski brend Remescar nudi asortiman klinički dokazanih tretmana za pomoć onima koji pate od podočnjaka, sitnih borica i vrećica ispod očiju te spuštenih kapaka.

Zahvaljujući tome maksimiziraju rezultate i dugoročno omogućuju zdravu i blistavu kožu. Revolucionarni Remescar proizvodi za njegu kože odsad su dostupni i u Hrvatskoj na oduševljenje svih obožavatelja kvalitetne njege kože.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt