Diorshow za savršen pogled ispod obrva

Uzbudljiva i svevremenska, nova Diorshow makeup kolekcija je prava poslastica za sve ljubitelje ljepote. Pod vodstvom kreativnoga genija Petera  Philipsa, Dior donosi proizvode koji transformiraju i ističu ljepotu očiju s couture duhom...

Iz jednog pogleda mogu se iščitati sve emocije, pogled osvaja i raznježuje... Oči, s razlogom nazvane prozorima duše, pričaju naše priče bez izgovorenih riječi. Nije stoga čudno što njihovo ukrašavanje seže još u drevni Egipat, kada su žene i muškarci koristili malahit za zelenkaste i olovni sulfid za crne nijanse na kapcima. Ovaj put idemo malo bliže u povijest...

Već više od 20 godina Diorshow osigurava najbolje formule i vrhunske performanse kako bi zaljubljenice u savršen pogled ispod obrva mogle pokazati kreativnost i kreirati sjajne lo kove. I ove sezone Diorshow priča se nastavlja pod palicom Petera Philipsa, kreativnoga direktora Diorova odjela za make up.  "Uvijek je uzbudljivo oživljavati make up rutinu. Osjećam se kao da stvaram nešto što može zatvoriti puni krug. Ova rutina usredotočena je na moćnu šminku za oči: fantastične nijanse sjenila i vrhunske formule. Možete boldati look vodootpornom Diorshow olovkom i istaknuti trepavice uz novi Diorshow Maximizer 4D. Ukratko, ovo uzbudljivo lansiranje je prije svega fokusirano na - novi pogled", kaže Philips.

Nova kolekcija "oživljava" kultne proizvode - serum, sjenila i olovku za oči. Naravno, u inovativnom i couture duhu. Ambasadorica brenda je karizmatična glumica i model Deva Cassel, koja je stala pred kamere fotografa Richard Burbridge i pokazala nezaboravna lica Dior žene.

Diorshow Maximizer 4D: Savršena baza za trepavice do neb

Od 2010. godine, Diorshow Maximizer primer serum pojačava trepavice i ističe oči. Od volumena do uvijenosti i definicije, njegova nova formula sada je još učinkovitija, pružajući četvrtu dimenziju: dužinu. Tekstura nalik balzamu omata trepavice i trenutačno povećava učinkovitost maskare. Formula je obogaćena ekstraktom plavog cvijeta koji daje mekoću i sjaj, ekstraktom cvijeta pamuka za revitalizaciju trepavica te hranjivim uljem cvijeta kamilice.

Diorshow Mono Couleur: Eksplozija boja na kapcima

Od nježnih do smjelih, Diorshow Mono Couleur sjenila osvajaju kapke bojom i kremastom teksturom. Visoko pigmentirana i dugotrajna, mogu se nanositi prstima ili četkicom, savršeno se blendajući za intenzivnu i postojanu boju. Formula je obogaćena vodom plavog cvijeta, koja osigurava udobnost prilikom nanošenja, i uljem bora koje pridonosi mekoći.

Naposljetku, pametna četkica u obliku latica cvijeta omogućuje lako i intuitivno nanošenje, od suptilne linije uz trepavice do raskošnog sloja na cijelom kapku. Diorshow Mono Couleur sjenila dostupna su u paleti od 20 nijansi sa četiri spektakularna finiša - sjajnim, satenskim, metalik i mat.

Diorshow Stylo: Intenzivna crta bez kompromisa

Za besprijekoran i postojan look, tu je vodootporna Diorshow Stylo olovka za oči koja obećava intenzivnu boju do 24 sata. S ultra-kremastom teksturom koja klizi po kapku, ova olovka se prilagođava svakom stilu - od suptilnih linija do dramatičnih efekata. Ugrađeno šiljilo omogućuje precizne crte pri svakom nanošenju. 

Novo lice: karizmatična Deva Cassel

Glumica i model Deva Cassel ove sezone utjelovljuje Diorshow ženu. Očaravajuća, s hipnotizirajućim, izražajnim i prodornim očima, ona nosi naslijeđe kuće i neodoljivo privlači pažnju. Novu muzu snimio je i fotografirao Richard Burbridge, koji niz godina blisko surađuje s Peterom Philipsom i kućom Dior. Kampanja dočarava energiju modne revije, s igrom svjetla i sjene u couture atmosferi.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt