Purina u suradnji s Pet centrom predstavila revolucionarni dodatak prehrani za mačke

U srijedu je u Z Centru Purina, globalni pionir u inovacijama prehrane za kućne ljubimce, u suradnji s Pet centrom, najpoznatijom trgovinom za kućne ljubimce okupila poznate ljubitelje mačaka na lansiranju novog proizvoda - PURINA® PRO PLAN® Hydra Care dodatka prehrani za hidrataciju mačaka. Ovaj je proizvod prvi put na hrvatskom tržištu, u Pet centar trgovinama. Posjetitelji su imali priliku iz prve ruke čuti kratko predavanje o zdravlju mačaka i pravilnom korištenju PURINA® PRO PLAN® Hydra Care dodatka prehrani.

Radi se o revolucionarnom proizvodu osmišljenom kako bi povećao unos tekućine kod mačaka, što je ključno za održavanje zdravlja bubrega i optimalne funkcije urinarnog trakta. PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ posebno je formuliran kako bi odgovorio na potrebe mačaka koje ne konzumiraju dovoljno vode, čime se smanjuje rizik od urinarnih problema.

Povećan unos vode za zdravije mačke

Mačke su poznate po tome da piju manje vode od pasa, što može dovesti do problema s mokraćnim sustavom. PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ je dodatak prehrani bogat tekućinom, osmišljen da poveća dnevni unos vode kod mačaka. Proizvod dolazi u obliku ukusne, mekane želatinozne formulacije koja je privlačna za mačke i jednostavna za konzumaciju.

Jedan od ključnih aspekata Hydra Care™ je i njegova visoka palatabilnost. Mačke su često izbirljive kada je hrana u pitanju, ali zahvaljujući izvrsnom okusu, ovaj dodatak prehrani lako će postati omiljeni dio njihove dnevne rutine. Osim toga, PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ je jednostavan za upotrebu. Može se koristiti svakodnevno kao dodatak prehrani ili kao snack po potrebi.

Zdravstvena prednost

Istraživanja koja je provela Purina pokazala su da mačke koje konzumiraju nutritivno obogaćenu vodu, poput Hydra Care™, izlučuju značajno veći volumen urina. Konkretno, mačke koje su pile Hydra Care™ izlučivale su 48% veći volumen urina u usporedbi s mačkama koje su pile običnu vodu. Ovaj povećani unos tekućine pomaže u razrjeđivanju urina, smanjujući rizik od razvoja bolesti donjeg urinarnog trakta (LUTD).

Poboljšanje kvalitete života

Redovita upotreba PURINA® PRO PLAN® Hydra Care™ dodatka prehrani može značajno poboljšati kvalitetu života mačaka. Povećan unos tekućine pomaže u održavanju zdravlja bubrega, smanjuje rizik od formiranja mokraćnih kamenaca i drugih problema s urinarnim traktom.

Više informacija o Purina PRO PLAN® nalazi se na webu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt