NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR 2024: UNAPREĐENJE UVJETA RADA I SURADNJE

Novi Kolektivni ugovor za 2024. godinu donosi značajna poboljšanja u financijskim uvjetima i neoporezivim primanjima naših djelatnika. Ova promjena stupa na snagu od 1. siječnja 2024. godine, osiguravajući veću sigurnost i bolje nagrade za rad svih naših zaposlenika.

Predstavnici Holcima (Hrvatska) d.o.o., Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije te Sindikata Građevinarstva Hrvatske došli su do zajedničkog dogovora te potpisali novi Kolektivni ugovor za 2024. godinu. Zaposlenici će osjetiti konkretno povećanje svojih bruto plaća, što će im omogućiti veću financijsku stabilnost i sigurnost. Pored toga, uvode se značajna povećanja u neoporezivim primanjima, pružajući dodatnu financijsku podršku.

Novim Kolektivnim ugovorom postavljaju se visoki standardi za budućnost te potvrđuje posvećenost kompanije pružanju podrške i adekvatne nagrade za sve zaposlenike. Ove promjene dodatno će motivirati cjelokupni tim i pridonijeti većem zadovoljstvu te produktivnosti u radu.

Unatrag tri godine uz dogovorena značajna povećanja materijalnih prava zaposlenika, proizvodni i financijski rast, Holcim (Hrvatska) je potvrdio status kompanije kao jedne od najpoželjnijih poslodavaca u okruženju. Značajan čimbenik ovog razvoja su i zadovoljni zaposlenici koji sklapanjem novog Kolektivnog ugovora imaju osiguranu dugoročnu stabilnost“, istakla je predsjednica Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije Marina Cvitić.

Elvis Dobrić, sindikalni povjerenik Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije u Holcim (Hrvatska) naglašava kako će radnici svojim doprinosom i zalaganjem doprinijeti ostvarenju rezultata, a sindikalni povjerenik Sindikata graditeljstva Hrvatske Mato Kidjemet vjeruje da će se trend povećanja plaća nastaviti i dalje, u cilju zadržavanja kvalitetnih kadrova i privlačenja novih.

Uprava Holcima (Hrvatska) naglašava važnost izgradnje i jačanja odnosa unutar kompanije za koji vjeruju da je ključ uspjeha u otvorenoj komunikaciji i suradnji. Vjeruju da će osnaživanje međusobnog povjerenja doprinijeti većem zadovoljstvu i uspjehu svog poslovanja.

Želimo zahvaliti našim zaposlenicima koji su doprinijeli našem radnom uspjehu te se veselimo uspješnom ostatku godine i nastavljamo raditi na unaprjeđenju radnih uvjeta za sve naše djelatnike“, zaključuje predsjednik Uprave Dario Vrabec.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt