Savršena lokacija za sastanke i događaje koji ostaju u sjećanju

Kao najveći gradski hotel u Splitu, Radisson Blu Resort & Spa ne nudi samo zaista inspirativnu okolinu i luksuzni ambijent, već i sve ostalo što događaje čini nezaboravnima. Od elegantnih konferencijskih sala s najsuvremenijom audiovizualnom opremom do romantičnih kulisa koje ostvaruju snove zaljubljenih parova. Od vrhunskih soba i apartmana do impresivnih catering ponuda. Od točne realizacije grandioznih vizija do savršenog razvoja poslovnih sastanaka.

Idealna rješenja za male, srednje i velike događaje

Ako postoji nešto u što organizatori događanja mogu biti sigurni u Radisson Blu Resort & Spa, Split, to su raznolika i vrhunska ponuda te profesionalnost. Svaki sastanak i događaj provodi se s izvrsnošću uz pomoć vrhunskog tima.

Profesionalni poslovni sastanci, konferencije i team building događaji mogu se održati u jednoj od 8 soba za sastanke, koje nude maksimalni kapacitet do 350 osoba. Sobe su opremljene prirodnim dnevnim svjetlom, visokokvalitetnom audio-vizualnom opremom te se event može provesti klimatski neutralno. Najveća dvorana hotela, Ballroom, prilagodljiva je različitim postavkama i pogodna za sve vrste događaja. S visinom plafona od 7,2 metra, može primiti čak i automobile. Za još uspješnije događaje, Ballroom, Ballroom lobby i M&E pre-function prostor trenutno se renoviraju, a radovi će biti završeni do sredine travnja. Tada će biti dostupni i novi paketi za sastanke koji će, uz asistenciju naših koordinatora, biti prilagodljivi potrebama organizatora.

S položajem resorta odmah uz jednu od najljepših plaža Dalmacije i prekrasnim vremenom Splita, vanjski događaji u Radisson Blu Resort & Spa, Split su garantirano impresivna opcija. Mistral Beach Club pogodan je za moderne zabave kao i za intimne ručkove ili večere. VIP terasa beach cluba prostire se na 1100 kvadratnih metara i može primiti do 600 gostiju. Drveni plato nudi jedinstvene mogućnosti za postavljanje pozornice. Uz modernu rasvjetu i audio opremu, ovaj prostor na otvorenom pretvara prekrasno prirodno okruženje u elegantnu lokaciju za događanje. Za vanjski event srednje veličine, Mistral Beach Club restoran nudi ugodnu atmosferu s kapacitetom do 80 gostiju dok se manji događaji mogu održati na terasi Penthouse apartmana gdje će gosti uživati u zadivljujućem pogledu na Jadransko more. Navedene lokacije kao i jedan od raznih hotelskih restorana koji mogu primiti do 350 gostiju, mogu biti savršena lokacija za domjenke ili gala večere.

Više od samo savršenog mjesta

Partneri, organizatori, kreativni direktori, entuzijasti. S koordinatorima za događanja i timom Radisson Meetinga, savršenstvo je unaprijed zagarantirano. Tu su i raznolika kulinarska ponuda, luksuzna oprema i osobna nota u svakom pažljivo osmišljenom detalju. Stoga ne čudi što se iznadprosječno mnogo planera događaja i poslovnih partnera uvijek iznova odlučuje za Radisson Blu Resort & Spa, Split. Razlog za to je i sofisticirani program Radisson Rewards for Bookers & Planners (više informacija ovdje). Možda je i zbog toga što se resort i svatko pojedinačno zaista trude za svaki detalj – jer Radisson Blu Resort & Spa, Split je više od samo savršenog mjesta. To je mjesto gdje se gosti dobrih zabava i profesionalnih poslovnih sastanaka osjećaju kao kod kuće. Gdje je održivost više od samo modne fraze. I gdje se može postići CO2-neutralnost bez kompromisa na kvaliteti i sjaju. To je savršeno mjesto za nezaboravne sastanke i proslave.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt